Câţi bani a obţinut Dinu Damaschin de pe urma Monicăi

CLIIMA20091218 0200 1 jpeg
Ramona Gabor (20 de ani) şi Monica Columbeanu (22 de ani)

Cele două vedete TV, Monica şi Ramona Gabor, dar şi mama lor Veronica, au dat declaraţii la Parchet, în calitate de parte vătămată şi de martori, în dosarul de trafic de femei şi minori, deschis pe numele proxenetului Dinu Damaschin.

În această anchetă, Monica Gabor a dat declaraţie de parte vătămată.  În declaraţie, Monica Gabor a arătat că  la vârsta de 16 ani, a fost recrutată prin înşelăciune ,în vara anului 2003, de către Damaschin Dan Constantin, pe care l-a cunoscut sub titulatura Dinu Damaschin şi care i-a promis că îi găseşte o slujbă, informează Adevărul.

„Sub contextul acestei promisiuni şi-a asigurat controlul asupra ei prin găzduirea la locuinţa proprie, obţinând acceptul familial prin diferite motivări neadevărate, privind perspectiva unei slujbe pe litoral şi că în acest context prin ulterioare constrângeri cu violenţă fizică şi psihică a încercat să o plaseze către diferiţi clienţi influenţi, cât şi din lumea interlopă a Bacăului şi Bucureşti, şi că circumstanţele de victimizare au fost construite împreună cu acoliţi ai săi, indicând pe numiţii Hasan Ovidiu, Radu Duţă, Cristi Tănase, cel din urmă  reuşind să o abuzeze sexual, indicând şi aspectul că urmare acestor circumstanţe consumate Damaschin Constantin a obţinut suma de 200 dolari”, se arată în propunerea de arestare a lui Dinu Damaschin.

Monica Gabor a mai declarat că pentru a obţine conformarea la întreţinerea de raporturi sexuale cu clienţi interesaţi de ea, Dinu Damaschin (foto dreapta) a suplimentat promisiunile mincinoase cu oferta accesului la cariera de foto-model, în condiţiile în care a identificat că „acesta era idealul ei în viaţă”.

simeon stalpnicul png

Aşa arăta Monica Gabor la 16 ani

Monica Gabor  a emis date că a identificat direct aspecte de exploatare sexuală a altor tinere de către acelaşi Dinu Damaschin, în schimbul de beneficii financiare ilicite şi că în cazul susnumitei, că  a fost de faţă la evenimente de agresiune fizică materializat de susnumitul în dauna acestora, pentru a obţine conformarea sa la a practica prostituţia în beneficiul său.

Monica Gabor a subliniat că Dinu Damaschin a încercat să o abuzeze sexual deşi a fost încunoştinţat de către ea că este virgină.

„A menţionat că şi-a asigurat scăparea în final, în condiţiile în care în toamna  anului 2003 a plecat din Bacău în altă localitate, la o rudă pentru a nu fi găsite de către Damaschin Dan Constantin”, mai arată procurorii.

Aspectele declarate Monica Gabor au fost confirmate de martora Ramona  Gabor, sora acesteia, care a indicat că are cunoştinţă că sora sa a fost vândută, succesiv, în scopul exploatării sexuale, de către Dinu Damaschin (foto dreapta), „că acesta a avut controlul asupra acesteia urmare atât a promisiunii mincinoase privind  accesul la cariera de fotomodel cât şi a exercitării de constrângeri psihice asupra sa”.

simeon stalpnicul png

Mai mult decât atât, conform precizărilor martorei, rezultă că şi aceasta a fost ofertată cu promisiunea mincinoasă privind îmbrăţişarea carierei de fotomodel, dar că nu a dat curs acesteia, întrucât Dinu Damaschin nu i-a creat impresia unei persoane de încredere dat fiind evenimentele consumate cu sora sa.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

Pe aceeaşi temă:

Aşa vrăjea Dinu Damaschin minorele să se prostitueze: «Nu vrei să te mai ..., nu mai faci sex?»

Damaschin arestat pentru 29 de zile. Monica Gabor, exploatată sexual de «tatăl adoptiv»

Hanibal Dumitraşcu despre Dinu Damaschin: « E crud, sadic şi ambiguu, ca mai toţi interlopii»

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
andreea marin si cove jpg
maurice munteanu
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
horoscop
valeria condrea
Ggantija Temple on Gozo jpg
Vladimir Putin, discurs în Piața Roșie din Moscova, 30 septembrie 2022 | Foto AFP
image
image
image
image
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
harry charles jpg
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg