Ce partener sexy de jogging are ”părintele” Facebook, Mark Zuckerberg!

image
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, se află la Barcelona pentru World Mobile Congresfoto: Guliver/Getty Images

Aflat în ”vizită de lucru” în Spania, la Barcelona, Mark Zuckerberg a găsit o metodă idedită de a admira minunile orașului catalan. Părintele Zuckerberg a refuzat tururile ghidate, excursiile cu autobuzul turistic și plimbările la pas cu harta în mână. Dis-de-dimineață, Zuckerberg s-a echipat și a pornit într-o sesiune de jogging împreună cu unul din angajații săi, un director care părea mai degrabă desprins din revistele de fitness.

Mark Zuckerberg le-a arătat fanilor săi de pe Facebook Barcelona prin ochii unui alergător matinal. Creatorul Facebook a alergat de la vestita Sagrada Familia până la Castillo de Montjuic duminică dimineața, înainte de conferința din cadrul Mobile World Congres.

Zuckerberg nu a fost singur în această incursiune turistică inedită în superbul oraș spaniol. Părintele Facebook a fost însoțit de directorul pentru parteneriatul cu Internet.org, Ime Archibong.

Cei doi trebuie să fi făcut ceva senzație pe străzile Barcelonei. Creatorul celei mai de succes rețele sociale din lume, alături de unul din angajații săi, un bărbat care putea trece drept orice, de la antrenor de fitness, la un culturist de succes, numai drept director într-o companie de top nu.

image
Mark Zuckerberg, jogging în Barcelona

image
Mark Zuckerberg, jogging în Barcelona

image
Mark Zuckerberg, jogging în Barcelona
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
colaj mormant elisabeta a II-a
image png
cub anca pandrea png
Melania şi Donald Trump
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
Nicusor
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
Melania şi Donald Trump
poluare matasari Foto
michelle si barack obama
kate middleton
dureri menstruale
Prinţul Charles şi Camilla au participat la un festival bavarez şi au ciocnit o halbă de bere în onoarea celui mai nou membru al familiei, Archie Harrison  jpeg