Ce tătici grijulii sunt Bănică şi Enache!

simeon stalpnicul png

În lumina refelectoarelor sunt vedete. Acasă, însă, sunt tătici. Ştefan Bănică şi Adrian Enache au fost fotografiaţi în timp ce îşi luau băieţii de la şcoală, semn că indiferent cât de ocupaţi ar fi, întotdeauna îşi fac timp pentru copii.

În ultima vreme, s-au spus multe despre Ştefan Bănică (45 de ani). Ba că îi plac aventurile, ba că petrece cu prietenii până dimineaţa. Ceea ce nimeni nu poate contesta este faptul că artistul, care în luna ianuarie a anunţat că se desparte de soţia sa Andreea Marin, îşi iubeşte enorm copiii. A fost surprins adesea în diverse situaţii alături de Radu Ştefan (10 ani), băieţelul pe care îl are dintr-o relaţie anterioară căsătoriei, sau de Violeta (6 ani), fetiţa cântăreţului şi a Andreei Marin.

Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins în timp ce-şi lua fiul de la şcoală şi-l ducea acasă. În momentul în care au ajuns la destinaţie, Radu a coborât din maşină, apoi i-a făcut cu mâna tatălui său şi s-a îndreptat spre casă. Bănică l-a urmărit cu privirea până când băieţelul a intrat în clădire, apoi a plecat la treburile lui.

Enache îi cară ghiozdanul lui David

La fel de grijuliu este şi Adrian Enache (46 de ani), care a fost fotografiat, de asemenea, când îl lua de la şcoală pe David (7 ani), băieţelul lui şi al Iulianei Marciuc.

Cei doi au ieşit împreună pe poarta şcolii, discutând şi zâmbind, semn că relaţia părinte-fiu este una excelentă. Mai mult, Enache a luat ghiozdanul de pe umerii lui David şi l-a purtat chiar el, pentru a-l ajuta pe cel mic.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
foto1 porcul jardelb jpg
zodia care consuma alcool jpg
cub rebeca onoriu png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin