Cercetătorii au demonstrat: suntem făcuţi din ţărână. Iată dovada!

Biblia, Koranul sau mitologia greacă vorbesc de sute de mii de ani despre faptul că oamenii sunt făcuţi din clei sau praf.

Potrivit noii teorii descop+erite de cercetători, cleiul este mediul propice în care moleculele de DNA se dezvoltă, fiind absorbite ca un burete. Conform acestora, întreaga viaţă de pe Pământ poate proveni din ţărână.

Se pare că ţărâna conţine combinaţia de minerale care acţionează ca un burete, mediu proprice pentru dezvoltarea moleculelor. Procesul durează milioane de ani, timp în care moleculele vor interacţiona între ele şi formează proteinele, DNA-ul şi în final celule vii.

Biologii de la Cornell University's department for Nanoscale Science in New York susţin că ţărâna este locul în care a luat naştere viaţa pe Pământ.

Este o teorie care datează de sute de mii de ani în mai multe culturi, cu toate că nu a folosit aceeaşi explicaţie ştiinţifică.

În textile religioase ehiptene sau chinezeşti, Dumnezeu a modelat pământul sub formă de om şi apoi ar fi suflat spre el şi i-ar fi dăruit viaţă.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
cristina insula iubirii jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg