Cere să fie executată după ce şi-a ucis iubitul într-un mod barbar

Ultima actualizare:

Ca să fie sigură că victima nu mai are cum să scape, l-a împuşcat în cap şi i-a tăiat gâtul. După cei 4 ani de proces, juriul trebuie acum să aleagă între condamnarea la moarte şi închisoare pe viaţă.

Imediat după ce a aflat că a fost condamnată la închisoare pe viaţă, Jodi Arias a anunţat că preferă să fie executată. "Moartea este ultimul act de libertate. Vreau să fiu liberă cât mai repede posibil."

Deşi iniţial a negat orice acuzaţie, femeia în vârstă de 32 de ani din California, SUA, le-a recunoscut, până la urmă, poliţiştilor că ea a fost cea care l-a măcelărit fără milă pe Travis.

Apropiaţii bărbatului spun că Jodi era de-a dreptul obsedată de el şi că şi-a ieşit din minţi atunci când el şi-a făcut o nouă iubită.

În iunie 2008, Jodi a venit la Travis acasă şi l-a surprins la duş cu un cuţit şi o armă. După ce l-a înjunghiat de 27 de ori, iar bărbatul abia mai respira, l-a împuşcat în tâmplă. Când nici acest lucru nu a fost suficient să pună capăt vieţii bărbatului, femeia i-a tăiat gâtul de la o ureche la alta, încercând să-i taie capul. Mai mult decât atât, după ce tânărul a murit, Jodi a făcut poze cadavrului cu o cameră care se afla în casă, pe care poliţiştii au recuperat-o din maşina de spălat când au ajuns la faţa locului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net