Cezar a făcut yoga înainte de finala Eurovision

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În dimineaţa finalei Eurovision, Cezar Ouatu s-a trezit binedispus şi în formă maximă. Pentru că a vrut să doarmă mai mult, mama lui a coborât la restaurantul hotelului şi i-a luat micul dejun în cameră fiului ei. După masa de dimineaţă, contratenorul a făcut yoga timp de jumătate de oră, apoi a plecat spre Malmö Arena, la repetiţii.

simeon stalpnicul png

UPDATECezar Ouatu a adunat 65 de puncte şi s-a clasat pe locul al 13-lea. Nici o ţară nu a acordat României punctajul maxim, 12 puncte. Moldova ne-a acordat zece puncte.

Marea câștigătoare este Danemarca. Citește aici mai multe.

Cum l-a aşteptat o zi grea, Cezar a dormit până mai târziu în ziua finalei. S-a trezit în jur de ora 10.30, dar pentru că ţine să aibă un regim de viaţă sănătos, contratenorul nu a sărit peste micul dejun, pe care l-a luat în cameră, fiindu-i adus chiar de mama lui, care se afla şi ea la Malmö, Suedia. Deoarece nu bea niciodată cafea, Cezar a preferat ceaiul în locul licorii cu cofeină.

Deşi în perioada în care a stat la Malmö, după masa de dimineaţă, avea obiceiul de a se plimba puţin pe malul Mării Baltice, în apropierea căreia se află hotelul la care a fost cazat, în ziua finalei, contratenorul nu a mai făcut asta.

El a vrut să-şi protejeze gâtul, iar aerul rece şi vântul de pe malul mării nu ar fi fost recomandate. Tot din acest motiv, Cezar a purtat în aceste zile mai tot timpul în jurul gâtului o eşarfă. După micul dejun, artistul şi-a alocat 30 de minute meditaţiei.

Înainte de repetiţii s-a oprit să acorde un autograf unui fan suedez

simeon stalpnicul png

„Fac yoga de multă vreme. Meditez timp de jumătate de oră în fiecare dimineaţă, ceea ce am făcut şi ieri ca să-mi adun energiile pozitive. Şi tatăl meu făcea yoga. Sper să fie totul în regulă diseară. Am văzut că britanicii, finlandezii şi suedezii sunt înnebuniţi după show-ul meu şi sper să îmi dea voturile lor", ne-a spus Cezar, care ne-a mai mărturisit că se simte în formă, cu atât mai mult cu cât o are alături de el şi pe mama lui.

Ieri, la plecarea de la hotel spre Malmö Arena. De fiecare dată când iese afară, Cezar îşi protejează gâtul cu eşarfe

simeon stalpnicul png

„Îmi place s-o iau pe mama cu mine oriunde merg. Şi pe tata îl luam, dar acum el nu mai este printre noi", ni s-a mai destăinuit Cezar.

Unul dintre cei mai mari susţinători ai lui este fratele său mai mic, Darius (11 ani).

A dat tot ce-i mai bun din el pe scenă

simeon stalpnicul png

S-a uitat la semifinală, m-a sunat după concurs şi era foarte încântat. Mă susţine foarte mult. Este cel mai mare fan al meu", ne-a povestit Cezar când a coborât din camera de hotel înainte să plece spre Malmö Arena, pentru ultima repetiţie dinaintea finalei. Pentru că ieri vremea a fost în Malmö foarte frumoasă, Cezar a aşteptat maşina pusă la dispoziţie de organizatori pe terasa din faţa hotelului. În jurul orei 12.30, românul a plecat spre Malmö Arena, încrezător în şansele sale de a se califica printre primii în finală.

I-a urmărit îndeaproape traiectoria profesională şi a fost alături de el atât în momentele dificile, cât şi în cele de glorie. Maria Ouatu a făcut un mare sacrificiu pe când fiul său, la vârsta de 17 ani, pleca din Ploieşti pentru a studia Conservatorul de Stat „Giuseppe Verdi", din Milano.

Maria Ouatu e la Malmö, alături de fiul ei

simeon stalpnicul png

Şi-a lăsat casa, soţul şi tot ce o lega de ţară, fără să se uite în urmă, şi a plecat în Italia unde a câştigat bani cu sudoarea frunţii, lucrând ca infirmieră la un spital de stat, pentru a-şi susţine fiul să devină un om mare.

A crezut în talentul lui Cezar, în vocea lui specială, dar atipică pentru un bărbat, iar faptul că acesta a ajuns să concureze pentru concursul Eurovision a fost cea mai mare satisfacţie pe care o putea avea ca părinte. Cum era de aşteptat, mama lui Cezar „The Voice" a mers şi ea la Malmö, unde a sosit în cursul zilei de joi, înainte ca artistul să dea piept cu cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision. S-a cazat la acelaşi hotel şi a fost, cu siguranţă, cel mai emoţionat membru al delegaţiei noastre din Suedia, deşi nu recunoaşte.

„Totul merge foarte bine, repetiţiile au decurs la fel, iar băiatul meu e mulţumit. Ştiu cât de pregătit este, am încredere în Cezar. Mă rog pentru el să obţină un rezultat bun pentru ţara noastră şi am citit multe rugăciuni. Cu credinţă în Dumnezeu se rezolvă toate, asta e cel mai important", ne-a spus Maria Ouatu.

Deşi se află de două zile în Suedia, aceasta s-a bucurat de o mică plimbare în oraş şi a fost încântată să vadă cât este de ordonat şi de curat. Până sâmbătă, când are loc finala, mama lui Cezar vrea să-şi viziteze câteva prietene din Suedia.

De departe cea care îi ţine pumnii strânşi pentru un loc cât mai bun în concurs, este şi Angela Gheorghiu.

Contratenorul şi soprana se iubesc de un an, dar nu şi-au recunoscut relaţia. Mama lui Cezar este pasionată de muzica ei şi o admiră foarte mult.

„Cezar şi Angela sunt doi profesionişti. Îmi place cum cântă ea, nu-i contest talentul. Ascult muzică clasică demult, ascult tot ce e bun. Nu vreau să vă spun dacă am cunoscut-o şi nu vreau să comentez despre relaţia lor", a mai spus mama lui Ouatu.

PREMIERĂ Cezar Ouatu, făcut praf de iubita lui, Angela Gheorghiu? «Să se reîntoarcă la muzica bună şi bunul-gust»

INTERVIU Cezar Ouatu: «Am cântat la Eurovision fără să aud nimic»

EXCLUSIV Uite cum se relaxează Cezar între repetiţii, la Eurovision!

Cezar Ouatu, ultima repetiţie înainte de marea finală

Deplasare sponsorizată de BestTourism.ro

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net