CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-0

Ultima actualizare:

CFR CLUJ - UNIVERSITATEA CRAIOVA 2-0 (Cadu 62, Y. Kone 71)

CFR Cluj: Peskovic - Panin, Cadu, Alcantara, Edimar - Dani (E. Dică 86), Mureşan, Culio - Dubarbier, Kone (Nei 74), Deac (Mara 82). Antrenor: Andrea Mandorlini.

Universitatea Craiova: Lung - Bărboianu, Găman, Mitchell, Rose - Dina (Bădoi 62), Stoica, Trică (Firţulescu 79) - M. Costea (Wobay 72), V. Badea, Fl. Costea. Antrenor: Eugen Neagoe.

Cartonaşe galbene: Panin 58, Deac 68, Kone 72, Mureşan 82 / Dina 25, Rose 60, Trică 66, Mitchell 68, Bărboianu 74

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Vladimir Urzică, Cătălin Savu

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu; Spectatori: 4.500

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 62: Cadu a reuşit să trimită mingea în poarta lui Silviu Lung, după o lovitură liberă executată de pe partea dreaptă, de Deac, urmată de o "bâlbâială" în careul mic al oltenilor.

2-0, min. 71: Yssouf Kone a trimis balonul sub transversală, după o pătrundere a lui Deac, urmată de o pasă trimisă de acesta în faţa porţii.

Craiova a reclamat ofsaid la primul gol înscris de CFR Cluj, însă reluările TV au demonstrat că Dina îl ţinea în joc pe căpitanul ardelenilor, Cadu.

Fostul decar al lui CFR, Eugen Trică, a fost aplaudat îndelung de suporterii clujeni, după ce a fost schimbat în minutul 79 cu Firţulescu. La rândul său, Trică a mers şi a salutat galeria clujenilor.

Iniţial, la acest meci fusese delegat Istvan Kovacs, însă după protestele oltenilor el a fost înlocuit cu Ovidiu Haţegan.

CFR Cluj se află la a doua victorie consecutivă în faţa Universităţii Craiova, după cea din sferturile de finală ale Cupei României, scor 1-0, în urma unui meci controversat, la care oltenii au acuzat dur arbitrajul.

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a obţinut prima sa victorie în Liga I, după ce în etapa trecută, la debutul în această competiţie, a fost învins în deplasarea de la Vaslui, scor 0-2. Primul meci al lui Mandorlini pe banca CFR-ului a fost cel cu Universitatea Craiova, din Cupă.

După această victorie, CFR Cluj a acumulat 28 de puncte şi a urcat temporar pe primul loc, datorită golaverajului, având acelaşi punctaj cu liderul FC Vaslui, care va juca duminică împotriva Stelei. Universitatea Craiova rămâne pe locul 10, cu cele 17 puncte acumulate până acum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net