Cindy, cea mai «tunată» femeie de 57 de ani!

Ultima actualizare:

Nu vă grăbiţi să spuneţi că „măcar trupul să te scoată în evidenţă acolo unde nu există creier". Cindy Jackson le are pe toate. E superbă şi face parte din grupul MENSA, o organizaţie internaţională care reuneşte cei mai inteligenţi oameni din lume.

Cindy Jackson este o americancă care a cheltuit aproximativ 100.000 de dolari (340.000 de lei) pentru diferite mijloace moderne de înfrumuseţare, iar rezultatul este mai mult decât surprinzător.

Cindy, care acum locuieşte în Londra, Anglia, şi-a modificat nasul, buzele, pomeţii obrajilor, braţele, sânii, abdomenul, fundul, picioarele şi se poate spune că este artificială aproape 100%. Ea a fost declarată regina operaţiilor estetice, performanţa fiind recunoscută de reprezentanţii Cărţii Recordurilor, în anul 1999.

Americanca este cea mai operată femeie din lume pentru al 13-lea an consecutiv. Jackson, care poate concura cu brio la orice concurs de "miss", a suportat dureri incredibile şi internări dese pentru a ajunge să semene cu actriţa ei preferată, Brigitte Bardot.

Iată ce şi-a făcut

Rinoplastie BotoxÎndepărtare riduriReîntinerire facialăLifting braţe Silicoane, ridicare sâniLiposucţieAbdominoplastieLifting fundÎndreptare picioareAlungirea degetelor de la picioare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net