Copos vrea să facă bani în Georgia!

Ultima actualizare:

    Jucătorii îl găsesc pe  Copos responsabil!
Jucătorii îl găsesc pe Copos responsabil!

România trece printr-o criză profundă, iar George Copos vrea să-şi extindă o parte din proiecte în Georgia, unde condiţiile fiscale sunt mai avantajoase.

Copos spune că pentru el Rapid e doar pasiune. În actuala ediţie de campionat vrea să fie doar suporter, iar întreaga responsabilitate i-a pasat-o preşedintelui Dinu Gheorghe.

"Am lăsat conducerea în seama Executivului: preşedintele executiv Dinu Gheorghe, antrenorul principal Şumudică, Consiliul de Administraţie. Au întreaga autoritate dar şi întreaga responsabilitate. De mult îmi doresc să pot merge la stadion din pasiune, ca spectator, nu ca persoană implicată. Poate anul acesta reuşesc", anunţă omul de afaceri. Cu mai mult timp la dispoziţie, Copos se ocupă energic în afaceri.

Acum câteva zile se afla în Poiana Braşov, la Hotel Sportul, aflat în renovare, şi-şi certa angajaţii: "Muncim ca în Meşterul Manole, avem termene de respectat!".

Pentru că în România, fiscalitatea omoară angajatorii, Copos plănuieşte să investească în Georgia, unde vrea să ridice un hipermarket.

"Am luat în calcul să investesc în retail, în deschiderea unui magazin. Voi merge în Batumi, în Georgia, doar dacă reuşesc să vorbesc cu reprezentanţii Cora, Carrefour sau Auchan, pentru a face un astfel de magazin", a explicat rapidistul pentru Ziarul Financiar, adăugând că în această ţară ar trebui să plătească maxim cinci taxe.

Deşi anunţa sus şi tare că "se scunfundă Planeta", afacerile i-au mers brici lui George Copos. Lanţul de afaceri al omului de afaceri i-au adus încasări în 2009 de 60,5 milioane de euro! Totuşi, când vine vorba de criză, George Copos e negativ: "Cred că vom ieşi din această criză în 2013!".

Varga: «Unirea Urziceni are prima şansă cu Rapid!»

Dacian Varga a jucat pentru Uriziceni şi Rapid, iar acesta crede că ialomiţenii sunt favoriţi în meciul de sâmbătă.

simeon stalpnicul png

„Unirea e o echipă legată, cu experienţă.În primul rând vor juca acasă şi au prima şansă cu Rapid. În Giuleşti acum se construieşte o echipă şi vin şi ei cu încredere. Personal, nu o să mă intereseze cine o să câştige!", anunţă Varga, care acum evoluează la Sportul, în Liga a 2-a.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net