Cornel Dinicu, vedetă în arest. Împarte țigări și mâncare și face glume sinistre. Ce a spus când a văzut un bec pâlpâind

Ultima actualizare:

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, pensiunea care a ars din temelii în a doua zi de Crăciun, tragedie soldată cu moartea a 8 oameni, dintre care trei copii, se află în arestul IPJ Prahova, într-o celulă cu încă patru încarcerați. Dinicu primește pachete cu mâncare de la familie și este foarte darnic cu colegii de suferință, relatează Gândul. Zilele trecute, Dinicu a făcut și o glumă sinistră.

Cornel Dinicu, patronul pensiunii Ferma Dacilor. Sursă foto: Facebook
Cornel Dinicu, patronul pensiunii Ferma Dacilor. Sursă foto: Facebook

Dinicu s-a integrat rapid în grupul din celulă

Pe 3 ianurie 2024, Cornel Dinicu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile la cererea procurorilor, după ce, anterior, s-ar fi înțeles cu anchetatorii să-l lase în libertate pentru a-și înmormânta băiatul mort în incendiul devastator de la Ferma Dacilor. El a fost depus într-o celulă din arestul IPJ Parhova, altături de alți patru încarcerați. S-a integrat rapid, spun surse judiciare. Mai mult chiar, a devenit „un binefăcător” al deținuților săraci, cărora le împarte mâncare și țigări din pachetele pe care le primește de acasă. Fiul său cel mare l-ar fi vizitat deja și i-ar fi adus pachet.

Cornel Dinicu nu vorbește nimic despre viața personală și aparent pare liniștit și este comunicativ.

Gluma sinistră când a văzut un bec pâpâind

Potrivit aceleiași surse, patronul de la Ferma Dacilor comunică respectuos cu personalul arestului din cadrul IPJ Prahova. A făcut chiar și glume, una dintre ele, însă macabră.

La scurt timp de la momentul încarcerării, Cornel Dinicu a văzut un bec care pâlpâia. Acesta le-ar fi spus polițiștilor să aibă grijă, că acolo unde ajunge el au loc incendii devastatoare, iar dacă se va întâmpla să ia foc centrul de arest de la Prahova, „sigur nu scapă nimeni cu viață”, trasmite Gândul.

Cornel Dinicu, cunoscut drept patronul pensiunii Ferma Dacilor, a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 30 de zile, în dosarul în care este acuzat de distrugere din culpă.

Totodată, Judecătoria Ploieşti a dispus plasarea în arest la domiciliu a altor două persoane reţinute în acest dosar, fiind vorba despre un bărbat – Vitomir Adrian Ristin şi o femeie – Adelina Elena Ilie, implicate în administrarea complexului turistic de la Tohani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net