Cruceru, cu dureri de picioare prin Amsterdam

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A fost prima dată când vizita Amsterdamul şi i-a plăcut la nebunie. În cele patru zile, cât a stat acolo împreună cu soţia, nu s-a plictisit o secundă. Ba mai mult, s-a întors cu febră musculară şi dureri de picioare.

„Am fost foarte plăcut surprins de Amsterdam. Mi se pare un oraş în „top 3 de văzut" din Europa. Pare un mare bazar, cred că acesta e cuvântul potrivit. Un oraş în care găseşti de toate pentru toţi, de la bodegi ieftine până la restaurante selecte sau cafenele cochete, de la Palatul Regal până la muzee şi grădini botanice. Am mers încontinuu, de dimineaţa până seara, de ne-am ales cu serioase dureri de tălpi", a declarat Dan Cruceru, prezentatorul „Povestirilor adevărate" de la Acasă TV.

simeon stalpnicul png

A ales Amsterdamul ca o escapadă în doi de ziua soţiei sale, Cristina. Un oraş în care niciunul dintre ei nu mai fusese. Totul a fost perfect, mai puţin vremea destul de rece. „Am plecat de acasă cu tricouri şi doar cu câte un pulover, aşa că am cam îngheţat. Chiar şi aşa, nimic nu ne-a ţinut în camera de hotel".

I-a preluat biroul lui Obama

A vrăjit-o pe Angelina Jolie

A apărut în tabloul Monalisei

I-a acordat un inverviu celebrei Oprah

Au vizitat toate obiectivele turistice posibile, au mâncat sushi şi preparate „a la MasterChef", dar şi cartofi prăjiţi luaţi de la colţul străzii sau o salată de la un fast-food, cumpărată la o oră târzie din noapte.

„Toate aveau un gust excepţional. În alte oraşe am mai avut probleme cu mâncarea, dar în Amsterdam totul a fost perfect", mai spune Cruceru.

Şi-a făcut de cap cu «vedetele» de ceară de la muzeu

Distracţie pe cinste la Madame Tussauds, alături de marile celebrităţi ale lumii. De ceară, evident. Dan Cruceru cântat în trupa lui Lady Gaga, a reinventat celebrul tablou al Giocondei, i-a preluat biroul lui Obama, Oprah a fost onorată să-i ia un interviu, iar Angelina Jolie a fost la picioarele lui. „Ne-am amuzat copios, a fost o experienţă fantastică", spune, râzând, prezentatorul de la Acasă TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net