Dana Marijuana: «M-am întors acasă pentru tata, să am grijă de el»

Ultima actualizare:

    Dana Marijuana şi soţul ei, Sebastian.
Dana Marijuana şi soţul ei, Sebastian.

Dana Marijuana şi tatăl ei, Ion Coteanu, nu au avut o relaţie mereu perfectă, dar lucrurile par a se fi liniştit de ceva vreme şi mai ales acum că fosta cântăreaţă a născut o fetiţă.

Deşi tatăl Marijuanei l-a acuzat de multe ori pe soţul acesteia că e iresponsabil, artista a subliniat că ea s-a întors acasă pentru a avea grijă de tatăl ei, iar Sebastian şi-a asumat perfect rolul de viitor tată.

"Eu m-am întors acasă pentru tata. Altfel puteam să stau cu Sebastian. Special mă duc să am grijă de toţi. Sebastian o să aibă grijă, printre altele, şi de tata. Chiar dacă a dat în noi, nu ne-a deranjat, asta e. Sebastian a avut de ales or să fie liber, or să lupte pentru familia lui. A înţeles şi asta face. O să luptăm ca aceşti copii să aibă tot ce le trebuie şi zic că ne oprim aici", a declarat Dana pentru WOWbiz.ro

Sebastian a menţionat că are de muncă şi nu are probleme financiare cum s-a spus: "Am de muncă, am contracte până în mai, nu am nevoie de ajutor. Eu i-am cumpărat marfă ca să îl ajut, că nu avea vânzare".

Cât despre zvonurile că fetiţa născută miercuri ar putea avea probleme din cauza drogurilor consumate de Dana, aceasta a promis că va veni cu dovezi că nu e aşa: "O să vin cu actele, o să aduc dovezi că nu am intrat la spital din cauza stupefiantelor". 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net