Dana Rogoz a ajuns în Slovenia: «Îmi place atmosfera de aici, îmi dă energie» - FOTO

Ultima actualizare:
dana
dana

Luna de miere a Danei Rogoz a debutat cu dreptul. Vedeta a trecut prin Ungaria, iar acum a ajuns în Slovenia. Prezentatoarea tv și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au poposit până acum în două campinguri pentru rulote.

Cei doi sunt foate încântați de atmosfera din camping. Dana le-a spus prietenilor că se pregătește să plece cu bicicleta pentru a vizita împrejurimile.

dana
dana

"Pozele sunt de ieri din Camping Mako. Arata foarte bine campingul, dupa cum vedeti si voi, asa ca daca vreodata veti dori sa va cazati intr-un camping din Ungaria, in zona Szeged, vi-l recomand cu incredere. Am plecat ieri din Ungaria inspre Slovenia. Azi noapte ne-am cazat in Camping Ljubljana Resort. Campingul acesta, fiind foarte aproape de centrul orasului, e plin de tineri, de rockeri, ceea ce imi place si simt ca imi da energie. Era o agitatie dimineata pe aici, zici ca ma trezisem in mijlocul unui festival de rock de vara...Am luat micul dejun in rulota si plecam cu bicicleta din camping spre centrul orasului, sa-l vizitam cum se cuvine",  a scris Dana pe blog.


    dana
dana

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net