Dana Săvuică a plecat în cea de-a 19-a lună de miere: «Am ales locuri diferite în fiecare an»

Dana Săvuică şi soţul ei în apartamentul din Sinaia
Dana Săvuică şi soţul ei în apartamentul din Sinaia

Dana Săvuică şi soţul ei se iubesc, după aproape 20 de ani de căsnicie, la fel ca-n prima zi.

Fosta vedetă Playboy îşi face luna de miere de 19 ani, iar anul acesta va respecta tradiţia pe care a început-o încă din primul an în care s-a măritat.

Până acum, Dana şi soţul ei şi-au petrecut luna de miere în Malta, Portugalia, Santorini sau Kefalonia, dar anul acesta îi va găsi pe insula Rhodos. Cei doi îndrăgostiţi vor pleca astăzi în însorita Grecie şi se vor caza la un hotel de cinci stele, unde şi-au cumpărat un sejur all-inclusive.

"Am ales de fiecare dată locuri diferite, dar care au avut ceva special, şi anume, o mare albastră. Astfel, am călătorit pe valurile mării cu un velier , acostând în insulele Kefalonia, Ithaca şi Scorpio din Grecia, am mers pe meleagurile templierilor în Malta, a urmat superba Santorini, unde am fost cutremuraţi la propriu, atât de frumuseţea insulei, cât şi de mişcările tectonice ale unui vulcan bătrân şi neliniştit.

Anul trecut am ajuns până-n cel mai vestic punct al Europei, în Portugalia, la ţărmul Oceanului Atlantic. Chiar dacă grecii sunt ocupaţi cu situaţia de criză a ţării lor, noi ne-am ales să ne petrecem sejurul în insulele minunate ale acestui tărâm atins de vraja zeilor", a povestit ea.Pentru a fi frumoasă în vacanţă, Dana Săvuică a trecut deja pe la un salon de înfrumuseţare, unde şi-a făcut câteva injecţii cu botox menite să o mai scape de primele semne ale trecerii timpului, scrie ADPM."Mi-am împachetat 10 costume de baie, rochii pentru serile în care vom dansa pe ritmuri de sirtaki, multe pălării şi ochelari de soare, uleiuri cu protecţie solară. Doctorul expert in tratamente anti-aging mi-a recomandat să îmi relaxez fruntea şi colţurile gurii, prin mici injectari, care au dus la împrospătarea feţei, un artificiu care nu are efecte secundare şi la care apelează toate doamnele care vor să prevină efectele îmbătrânirii", a mai declarat fostul iepuraş Playboy.


    Dana Săvuică şi soţul ei în apartamentul din Sinaia
Dana Săvuică şi soţul ei în apartamentul din Sinaia
foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
FotoJet (1) jpg
cub paula seling png
infidelitate 0 jpeg
CTP
Francisca, alături de Bogdan Lățescu
image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2022 12 07 la 10 47 33 jpg
FotoJet (4) jpg
CTP
interpretarea viselor jpg
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg