Daniel Buzdugan, revoltat: «Prostul de pe Facebook să-şi ţină părerile pentru el»

CLIIMA20120120 0024 1 jpeg
Daniel Buzdugan

Supărat că primeşte tot felul de comentarii răutăcioase la postările lui de pe Facebook, Buzdugan a pus piciorul în prag.

Omul de televiziune consideră că are dreptul să scrie ce vrea pe pagina pe care o are pe reţeaua de socializare, iar persoanele care simt nevoia să-l critice ar face bine să se abţină.

«Prostul de pe Facebook e ăla care-ţi intră în pagină, deşi nu l-ai obligat să o facă şi începe să se dea rotund: "slabă poantă, m-ai dezamăgit, cum îţi permiţi tu să faci mişto de treaba aia, vai câtă reclamă faci, vai te dai prea cult, vai esti prea simplu, vai dar circuli cu taxiul la valoarea ta, vai dar nu mai intru în veci pe pagina ta". Prostul de pe Facebook nu-şi poate păstra părerile pentru el. Acest specimen trebuie să-şi dea cu părerea, nu se poate abţine, vrea să iasă în evidenţă, daca n-o face îl ia cu ameţeală, îi amorteste braţul şi face atac de apoplexie", a scris Buzdugan.

Sătul să dea explicaţii celor care nu sunt de acord cu el, Buzdu precizează că nu este dator să îşi pierdă timpul în acest fel şi îi sfătuieşte pe cei care nu-l agreează să nu mai intre pe contul lui.

"După ce încerci să-i explici în particular în zeci şi zeci de rânduri cum stau lucrurile şi dacă la un moment dat ai tupeul să îi spui că nu mai poţi să-i acorzi atenţie pentru că ai şi alte treburi de făcut, te face cu ou şi cu oţet şi îţi zice că esti arogant. Dragilor, fiecare om pe pagina lui are voie să facă ce vrea el, chiar să ştearga comentariile pe care le consideră nedrepte fără a da explicaţii peste explicaţii, pentru că asta ar însemna timp pierdut şi nu suntem datori nimănui cu timpul nostru.

Un om cu capul pe umeri nu-şi bagă nasul unde nu-i fierbe oala, nu intră pe profilul unei fiinţe de care nu-i place şi nu aruncă vorbe aiurea, iar când are o altă opinie, o face în mod civilizat şi fără nervi",

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
Cseke Attila Eduard Novak Kelemen Hunor foto Inquam Photos / George Călin
contor energie electrica
image
image
image
image
talibani
Regina Elisabeta
miting vietnam sursa facebook azopan (2) jpg
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg