Delicatese culinare: preparate din veveriţă şi lapte de mamă

Ultima actualizare:

Clienţii nu se miră de preparatele făcute de Andy şi Stephanie Cross, pentru că din meniu fac parte şi preparate din iepure de casă şi de câmp, dar şi din porumbei.

„Carnea de veveriţă e ca şi cea de iepure, dar gustul e ceva mai pronunţat", spune Cross, care adaugă că soţia lui este cea care a venit cu ideea.

Deşi plăcinta de veveriţă a fost pusă pe un meniu special, este atât de căutată încât cei doi au rămas fără provizii.

Brânză din lapte de la sân

Bucătarul-şef Daniel Angerer a reuşit cu noul său preparat să îi dezguste pe unii, dar să îi uimească pe alţii. Potrivit „The Daily Mail", după opt săptămâni de când soţia sa a născut-o pe fiica lor, Arabella, Angerer a făcut brânză din laptele de la sân pe care ea îl avea în exces şi îl congela, scrie Adevărul.

„A fi bucătar înseamnă să fii curios faţă de tot ceea ce înseamnă gust", spune Angerer, care a fost uimit de gustul dulce al brânzei. Cititorii blogului său i-au cerut să facă şi unt şi îngheţată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net