De┼či este foarte bogat─â, Angela Ciochin─â a ajuns la spital m├óncat─â de viermi

simeon stalpnicul png

C├ónt─ârea┼úa de muizic─â u┼čoar─â, Angela Ciochin─â, a ajuns la spital ├«ntr-o stare deplorabil─â, m├óncat─â de viermi ┼či lupt├óndu-se ├«ntre via┼ú─â ┼či moarte.

Artista se sim┼úea r─âu de mai mult─â vreme ┼či a rugat-o pe Vania P─âstr─âvanu ┼či pe fiica ei s─â o ├«ngrijeasc─â. Printre alte atribu┼úii, cele dou─â femei aveau o procur─â prin care puteau s─â scoat─â bani din contul ei.

simeon stalpnicul png

Doamna Vania a declarat pentru Acces Direct c─â de fiecare dat─â c├ónd aceasta hot─âra se ducea la banc─â s─â-i scoat─â banii, fiica ei se ducea cu procura ┼či f─âcea ascet lucru.

"Eu am crescut ├«n casa familiei Ciochin─â. Am crescut cu ea. ├Änainte de mine, s-a chemat de dou─â ori salvarea, dar Angelica nu a vrut s─â mearg─â. Nu a acceptat. Fiica mea era cea care mergea la banc─â s─â-i scoat─â banii, ├«i d─âdea ┼či gata.", a spus Vania.

"Se poate verifica la banc─â. C├ónd se venea la banc─â i se preda buletinul, procura ┼či chitan┼úele", a mai ad─âugat aceasta.

├Än schimb, rudele c├ónt─âre┼úei infirm─â acest lucru ┼či o acuz─â pe femeie c─â a l─âsat-o pe Angela s─â putrezeasc─â.

simeon stalpnicul png

"Nu am g─âsit nicio chitan┼ú─â. Am fost chemat─â la un telefon de doamna secretar─â. Angelica avea 20 de pampersuri, pere┼úii erau afuma┼úi, sughi┼úea. I-am spus c─â trebuie s─â mearg─â neap─ârat la spital. I-am dat ligheanul doamnei ca s─â o spele.", a spus o m─âtu┼ča.

Vania Păstrăvanu susţine că a făcut tot ce i-a stat în putinţă să o ajute pe Angela, dar aceasta refuza să primească îngrijiri medicale.

"Nu am avut un contract de ├«ngrijire. Am ├«ngrijit-o at├ót timp c├ót mi s-a dat voie. Nu puteam s─â mut nimic din fa┼úa ei. Notarul a venit la chemarea ei la domiciliu pentru c─â ea nu se putea deplasa ca s─â facem procura. A venit ┼či poli┼úistul comunitar, dar a refuzat categoric s─â mearg─â la spital."

Mihaela Mihai, invitat─â ├«n platoul Antenei 1, a declarat c─â a r─âmas ┼čocat─â de soarta acestei artiste ┼či a m─ârturisit c─â ├«n urm─â cu ceva timp a primit dou─â mailuri prin care o doamn─â o ruga s─â o ajute pe c├ónt─ârea┼ú─â.

"Am primit un email de la o doamn─â care m─â ruga s─â vorbesc cu Angela pentru c─â era ├«ntr-o stare deplorabil─â. Dar nu am avut cum s─â o ajut pentru c─â eram plecat─â din ┼úar─â. Apoi am mai primit un mail de la aceea┼či doamn─â care m─â ruga din nou s─â o ajut, Nici atunci nu am reu┼čit. Acum am aflat ceea ce s-a ├«nt├ómplat, i-am trimis un mail acelei doamne, dar nici p├ón─â acum nu mi-a r─âspuns.", a declarat Mihaela Mihai.

Angela Ciorchin─â este spitalizat─â ├«n Piatra Neam┼ú ┼či se pare c─â stare ei s-a mai ├«mbun─ât─â┼úit. Vania P─âstr─âvanu a declarat c─â cea care poate s─â fac─â lumin─â ├«n acest scandal este chiar c├ónt─ârea┼úa, dup─â ce-┼či va reveni complet.

Solista de muzic─â u┼čoar─â Angela Ciochin─â, internat─â ├«n stare grav─â

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg