Deşi este foarte bogată, Angela Ciochină a ajuns la spital mâncată de viermi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cântăreaţa de muizică uşoară, Angela Ciochină, a ajuns la spital într-o stare deplorabilă, mâncată de viermi şi luptându-se între viaţă şi moarte.

Artista se simţea rău de mai multă vreme şi a rugat-o pe Vania Păstrăvanu şi pe fiica ei să o îngrijească. Printre alte atribuţii, cele două femei aveau o procură prin care puteau să scoată bani din contul ei.

simeon stalpnicul png

Doamna Vania a declarat pentru Acces Direct că de fiecare dată când aceasta hotăra se ducea la bancă să-i scoată banii, fiica ei se ducea cu procura şi făcea ascet lucru.

"Eu am crescut în casa familiei Ciochină. Am crescut cu ea. Înainte de mine, s-a chemat de două ori salvarea, dar Angelica nu a vrut să meargă. Nu a acceptat. Fiica mea era cea care mergea la bancă să-i scoată banii, îi dădea şi gata.", a spus Vania.

"Se poate verifica la bancă. Când se venea la bancă i se preda buletinul, procura şi chitanţele", a mai adăugat aceasta.

În schimb, rudele cântăreţei infirmă acest lucru şi o acuză pe femeie că a lăsat-o pe Angela să putrezească.

simeon stalpnicul png

"Nu am găsit nicio chitanţă. Am fost chemată la un telefon de doamna secretară. Angelica avea 20 de pampersuri, pereţii erau afumaţi, sughiţea. I-am spus că trebuie să meargă neapărat la spital. I-am dat ligheanul doamnei ca să o spele.", a spus o mătuşa.

Vania Păstrăvanu susţine că a făcut tot ce i-a stat în putinţă să o ajute pe Angela, dar aceasta refuza să primească îngrijiri medicale.

"Nu am avut un contract de îngrijire. Am îngrijit-o atât timp cât mi s-a dat voie. Nu puteam să mut nimic din faţa ei. Notarul a venit la chemarea ei la domiciliu pentru că ea nu se putea deplasa ca să facem procura. A venit şi poliţistul comunitar, dar a refuzat categoric să meargă la spital."

Mihaela Mihai, invitată în platoul Antenei 1, a declarat că a rămas şocată de soarta acestei artiste şi a mărturisit că în urmă cu ceva timp a primit două mailuri prin care o doamnă o ruga să o ajute pe cântăreaţă.

"Am primit un email de la o doamnă care mă ruga să vorbesc cu Angela pentru că era într-o stare deplorabilă. Dar nu am avut cum să o ajut pentru că eram plecată din ţară. Apoi am mai primit un mail de la aceeaşi doamnă care mă ruga din nou să o ajut, Nici atunci nu am reuşit. Acum am aflat ceea ce s-a întâmplat, i-am trimis un mail acelei doamne, dar nici până acum nu mi-a răspuns.", a declarat Mihaela Mihai.

Angela Ciorchină este spitalizată în Piatra Neamţ şi se pare că stare ei s-a mai îmbunătăţit. Vania Păstrăvanu a declarat că cea care poate să facă lumină în acest scandal este chiar cântăreaţa, după ce-şi va reveni complet.

Solista de muzică uşoară Angela Ciochină, internată în stare gravă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Romania peisaj munti dealuri foto shutterstock jpg
blogger italian facebook jpg
cheddar branza jpg
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
alcool pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net