Dezvăluiri picante! Iată ce foşti concurenţi de la MasterChef lucrează cu Florin Dumitrescu!

Ultima actualizare:

    Florin Dumitrescu (foto: Pro TV)
Florin Dumitrescu (foto: Pro TV)

După terminarea show-ului MasterChef, Florin Dumitrescu, unul dintre juraţi, a angajat doi dintre concurenţi.

Alex Petricean si Bogdan Alexandrescu sunt cei doi norocoşi care îşi duc mai departe munca de la MasterChef! Cu aceeaşi seriozitate şi implicare profesională, foştii participanţi ai show-ului de la Pro TV lucrează cot la cot cu Chef Florin Dumitrescu.

Bogdan Dumitrescu

simeon stalpnicul png

"După încheierea competiţiei viaţa mea s-a schimbat radical, pot să spun că a luat o turnură de 180 de grade. Ca persoană nu m-am schimbat sau cel puţin asa îmi place să cred, însă mi s-au întâmplat doar lucruri extrem, extrem de bune şi de plăcute. Am tot primit oferte, mult mai multe decât mă aşteptam să primesc, însă deocamdată simt că am făcut alegerea corectă şi cea mai potrivită. Toţi trei suntem tineri şi chiar putem să schimbăm mentalităţi", spune cu entuziasm Bogdan Alexandrescu, pentru Pro TV.

Alexandru Petricean

simeon stalpnicul png

"Am simţit nevoia să bat fierul cât e cald, astfel că imediat după sfârşitul competiţiei m-am înscris la o şcoală de atestare profesională în gastronomie şi am făcut practică în restaurantul unui hotel important de 5 stele din centrul Bucureştiului. În momentul de faţă sunt bucatar cu acte în regulă", mărturiseşte Alexandru Petricean, pentru sursa menţionată.

Alex şi Bogdan au mai spus că efortul pe care îl depun în bucătărie este acelaşi, iar Florin nu s-a schimbat deloc. Ei subliniind că juratul de la MasterChef a rămas acelaşi om.

"Chef Florin nu e diferit de juratul MasterChef. Este o persoană foarte deschisă, e dispus să ne înveţe şi în acelaşi timp să ne lase să ne punem şi noi amprenta pe preparatele pe care le facem. Pot să spun că e un geniu, a schimbat radical meniul restaurantului şi toate preparatele sunt foarte echilibrate şi extrem de bine concepute", a mai spus Bogdan.

"E foarte uşor lucrul cu Chef Florin pentru că nu se mai află în postura de judecător. Acum facem parte din aceiaşi echipa, ne este lider si mentor, iar interesul unei echipe este sa evolueze cat mai bine împreună. Totul merge de la sine în colaborarea noastră. Am învăţat şi învăţăm în fiecare zi ceva nou şi se vede că doreşte ca noi doi să reuşim să ne impunem în bucătăria de top a României", a continuat Alex.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cardiolog jpg
drugtest  jpg
MAE
lider hamas ucis jpg
330861919 617842936849189 5107983762944598548 n jpg
furnici jpg
Red Bull Flugtag insula Lacul Morii png
Vila Șipot, parte a Domeniului Regal Peleș, reintră în circuitul turistic al României
image
actualitate.net
image
actualitate.net