După avort, Bianca Drăguşanu şi-a pus biserica în cap. Uite ce îi interzic preoţii!

CLIIMA20120810 0033 1 jpeg
Bianca Drăguşanu (foto:Facebook)

Deşi susţine că este o persoană credincioasă, Bianca Drguşanu face ce face şi îşi pune biserica în cap. Canoanele bisericeşti obligă orice creştină care a săvârşit păcatul avortului să meargă la spovedanie, însă nici mărturisirea păcatelor în faţa preoţilor nu ar putea să o ajute prea mult.

Roşcata a defilat miercuri seara într-o prezentare de modă, fiind prima ei apariţie publică după întreruperea de sarcină. Dacă medical s-a recuperat, din punct de vedere spiritual, nu, scrie ziarulring.ro.

"Nu este păcat doar că a avortat de Sf. Dimitrie, ci este un mare păcat actul în sine. A făcut o crimă. Ar trebui să meargă la preotul duhovnic, să se spovedească şi să primească un canon.

În canoanele Bisericii Ortodoxe se spune că eşti oprit până la şapte ani de la spovedanie, dar perioada o stabileşte duhovnicul în funcţie de mărturisiri, dar şi de ce alte păcate mai are", a declarat un preot pentru "Ring".

Reprezentanţii bisericii cred că nici teama Biancăi, aceea ca pruncul să se nască cu malformaţii în urma anesteziei generale făcute la Budapesta, nu este justificată. "Are vreo hârtie în care să se spună că fătul ar fi putut avea malformaţii? Exista amniocenteza sau alte analize care ar fi dovedit asta? Nu luăm o viaţă doar că aşa considerăm noi. Dacă avortul a fost făcut voit, păcatul este şi mai mare", a adăugat părintele.

De-a lungul timpului au existat numeroase scrieri despre păcatul avortului. Una dintre aceasta spune că femeile care avortează se îmbolnăvesc de boli grele.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub mircea bravo png
ingrijorare
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
accident SUA / Foto WOWT.com via The New York Post
Silkeborg - FCSB, UEFA Conference League / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg