E foarte slabă, dar tot vrea să mai dea jos 5 kilograme! Pe cine vrea Bianca Drăguşanu să-l facă să gâfâie

Ultima actualizare:
Andrei Laslau (foto: facebook)
Andrei Laslau (foto: facebook)

Bianca Drăguşanu s-a pus pe slăbit deşi medicii nutriţionişti o acuză că este aproape anorexică. Roşcata vrea să dea jos cinci kilograme, pentru că i se pare că măsoară prea mulţi centrimetri în talie. 

Cântăreşte 57 de kilograme şi are 1.80 m înălţime. Bianca Drăguşanu le face invidioase pe multe femei care şi-ar dori o silueta ei. Deşi are dimensiunile ideale pentru o defilare pe podium, roşcata nu este pe deplin mulţumită de formele ei, aşa că a intrat la dietă. 

"Am slăbit două kilograme în două săptămâni şi mai vreau să dau jos trei kilograme. Am 62 de centrimetri în talie şi vreau să ajung la 60. Pot să-mi cuprind mijlocul cu două mâini. Eu chiar mănânc, nu mă înfometez.

Am făcut asta, când eram un copil sărac. Atunci am slăbit 30 de kilograme cu doar câteva bucăţele de măr. Astăzi, fiind miercuri şi pentru că ţin post am mâncat bruschete şi un măr la micul dejun, la prânz, o supă cremă de roşii, iar la masa de seară, o banană şi jumătate de măr, pe care nu am apucat să-l termnin şi am băut două sucuri naturale de măr.

Dorm, am un ficat sănătos, nu am o viaţă dezechilibrată. Manac ca sa trăiesc, nu trăiesc ca să mănânc.

Nu îmi place carnea roşie, nu mănânc porc, iar carne de pui foarte rar, o dată la trei luni.. Eu consum doar peşte, fructe de mare şi lactate. Mă simt vinovată dacă duminica mănânc o prajitură. O iau acasă pe jos, ca să fiu sigură că nu s-a pus un gram", a spus Bianca Drăguşanu la Pro Tv.


    Andrei Laslau (foto: facebook)
Andrei Laslau (foto: facebook)

În faţa acestui meniu, medicul Andrei Laslău a luat foc. "Este vorba despre 5-600 de calorii, tot ce a enumerat Bianca aici. Este foarte puţin. Nu înţeleg de ce vrea să slăbească. Ea arată foarte bine aşa. Nu a ajuns încă în pragul anorexiei, dar nici nu mai are mult. Să nu mai slăbească mai mult de atât", a spus Andrei Laslău la Pro Tv.

Ca să-i demonstreze că are energie chiar dacă mesele ei nu sunt copioase, Bianca l-a provocat pe medicul Andrei Laslău la o tură de stadion. "Doctore, te alerg de nu te vezi! De aici din Buftea până la Bucureşti, îţi garantez că tu o să gâfâi, iar eu o să îţi arăt că am o bună condiţie fizică. Recent, mi-am făcut analizele şi sunt foarte bune", i-a spus Bianca medicului Laslău, care a refuzat să intre în competiţie cu Bianca.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net