EBa: «Rochia de mireasă m-a costat 4.500 de euro»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Rochie de mireasă de 4.500 de euro, 600 de invitaţi, lună de miere anul viitor. Elena Băsescu s-a decis să rupă tăcerea şi a dat detalii despre „nunta anului”. Sâmbătă, ea se căsătoreşte cu Bogdan Ionescu, cu care se iubeşte de trei ani.

EBa şi Syda sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Sâmbătă, în cea mai frumoasă zi din viaţa ei, Elena va străluci într-o rochie creată de designerul Anca Maxim.

„Va fi din dantelă, organza din mătase naturală şi tafta. A costat în jur de 4.500 de euro", a spus EBa într-un comunicat trimis agenţiei NewsIn. Mezina preşedintelui Traian Băsescu şi viitorul ei soţ s-au decis să facă publice câteva informaţii despre nunta care a stârnit un interes atât de mare. La slujba religioasă, care se va desfăşura la biserica Sf. Spiridon cel Nou, începând cu ora 18, mirilor le vor sta alături naşii Aura-Mari Mustea-Şerban şi Răzvan Mustea-Şerban.

simeon stalpnicul png

„Mireasa va fi însoţită, conform tradiţiei, de o singură domnişoară de onoare şi un singur cavaler de onoare, respectiv verişoara mea primară Raluca Băsescu şi prietenul nostru Codin Maticiuc", a dezvăluit EBa.

Pe degetele mirilor vor străluci verighete despre care europarlamentarul spune că n-au costat o avere. „Verighetele noastre au un design simplu, din aur rose, fără diamante şi au costat împreună 500 de euro".

După slujbă, circa 600 de invitaţi îi vor putea admira pe miri şi vor putea ciocni cu ei un pahar de şampanie într-un decor de vis. Aşa cum Click! v-a prezentat în urmă cu două săptămâni, în exclusivitate, petrecerea de nuntă va avea loc într-un cort imens, la Palatul Snagov. Nuntaşii se vor delecta cu bucate alese. "Meniul ales conţine, printre altele, caviar, pastă de jambon, sărmăluţe în foi de viţă şi de varză, costiţă, mămăliguţa, smântână, ruladă de curcan, pulpă de viţel", a mai spus EBa.

Cât despre "aranjamentele florale şi decoraţii", EBa susţine că acestea "sunt simple", precizând că "a ales flori de grădină, trandafiri, bujori şi hortensii în tonuri de roz, culoarea-tematică a întregului eveniment". Atmosfera va fi întreţinută de interpreţii Aurel Tămaş, Călin Geambaşu, Smiley Band şi un DJ.

Cavalerul de onoare, bătaie cu mirele

Omul de afaceri Codin Maticiuc va fi, mâine, cavalerul de onoare al celor doi miri. Deşi pe Elena Băsescu şi pe Codin îi leagă o prietenie veche, acest lucru nu se poate spune şi despre relaţia cavalerului cu mirele Bogdan Ionescu.

În urmă cu cinci ani, cei doi au fost protagoniştii unei altercaţii, din cauza manechinului Corina Zugravu, femeia pentru care amândoi au nutrit ceva sentimente. „Între timp, ne-am împăcat, fireşte", a mărturisit, pentru Click!, Codin.

image
image
image
image
image
image
Varenna, Italia: vedere asupra Lacul Como FOTO Shutterstock
donald trump Getty Images
Zahăr vs îndulcitori artificiali FOTO Shutterstock
politie scoala jpeg
padure intunecata jpg
calendar ortodox 2021 31 martie martiriul sf ierarh ipatie   fresca manastirea dionisiu athos jpeg