Eşti avocat? Eşti as în pat!


    Ce meserie ai, să-ţi spun cât de bun eşti la pat!
Ce meserie ai, să-ţi spun cât de bun eşti la pat!

Căutaţi o viaţă sexuală picantă? Atunci nu vă cuplaţi cu contabilii plicticoşi! Mai bine puneţi ochii pe un avocat sau un comerciant. Este concluzia la care au ajuns recent cercetătorii din Australia.

Slujba pe care o are o persoană spune multe despre aceasta, potrivit rezultatelor celui mai amplu studiu despre sex realizat recent în Australia. Cercetătorii au chestionat 17.000 de oameni care au dat informaţii detaliate despre comportamentul lor în dormitor.

Analizând răspunsurile acestora, ei au ajuns la statistici surprinzătoare. Astfel, s-a ajuns la concluzia că ar exista o legătură între meseria unei persoane şi performanţele sale sexuale. Iată mai jos rezultatele.

- Contabilii şi cei care lucrează în domeniul financiar sunt catastrofe în pat. Mereu pe fugă şi cu gândul la cifre, raporturile lor sexuale nu durează decât câteva minute.

- Lucrătorii în construcţii sunt foarte obosiţi şi au mai degrabă o viaţă sexuală lipsită de fantezii şi picanterii.

- Comercianţii sunt ahtiaţi după partide de sex picante. De obicei spun minciuni în privinţa vârstei lor şi nu se dau în lături de la sex în trei.

- Avocaţii sunt "aşi" în pat. Mereu eleganţi, ei au grijă de viaţa lor şi le place să facă bine orice, inclusiv în privinţa vieţii intime.

- Profesorii, medicii şi alte categorii de intelectuali abia au timp să se gândească la sex de două ori pe săptămână. Sunt mai preocupaţi de carieră decât de sex.

- Lucrătorii în domeniul IT şi telecomunicaţii nu sunt satisfăcuţi în dormitor, dar acest lucru se întâmplă chiar din vina lor. Pun mai mult accent pe muncă decât pe plăceri.

- Şoferii şi alte categorii de muncitori vorbesc "picant" în dormitor şi sunt experimentaţi la sex şi fantezii sexuale, mai ales în ceea ce îi priveşte pe transportatori.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
foto1 porcul jardelb jpg
zodia care consuma alcool jpg
cub rebeca onoriu png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin