EXCLUSIV Ana şi Alex Velea îşi negociază divorţul

simeon stalpnicul png

Alex Velea şi soţia lui, Ana, îşi negociază divorţul. Artistul şi mulatra s-au întâlnit ieri de faţă cu naşul lor pentru a stabili detaliile legate de divorţ, dar şi de împărţirea “averii”.

Încă de la începutul săptămânii, Alex Velea (29 de ani) şi soţia lui, Ana (26 de ani), şi-au negociat divorţul şi detaliile legate de împărţirea averii, de faţă cu naşul lor de cununie, Lucian Mitrea, şi alţi doi martori. Cântăreţul şi mulatra s-au întâlnit pentru a se decide ce fac cu automobilul şi cu apartamentul achiziţionat în rate, în care locuiesc de la căsătorie.

Luni, între orele 15.00 şi 15.30, Ana a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce ieşea din blocul în care locuieşte. Prima dată s-a oprit la un bancomat, de unde a scos mai multe bancnote.

SURPRIZĂ Alex Velea ar fi divorţat deja de soţia lui, pentru Antonia

Alex Velea s-a mutat deja cu Antonia?

«Ana a câştigat şi când s-a căsătorit şi câştigă şi când divorţează». Vezi cine a spus acest lucru despre soţia lui Alex Velea

Apoi, Ana a plecat spre zona Vitan, unde a oprit la o piaţă, apoi s-a întors acasă, nu înainte de a se opri iarăşi la acelaşi bancomat. La ora 16.00 şi-a făcut apariţia şi Alex Velea, împreună cu naşul lor, impresarul Lucian Mitrea. Câteva minute mai târziu, mulatra coboară pentru a se întâlni cu două doamne, probabil de profesie avocat sau notar.

Ana a urcat în apartament cu două doamne-martor

simeon stalpnicul png

Acestea au urcat în apartamentul cântăreţului şi al mulatrei. În jurul orei 21.30, Ana pleacă de acasă şi se opreşte în zona Basarabia, pentru a se întâlni cu bodyguardul lui Alex Velea, căruia i-a înmânat talonul şi cartea maşinii, probabil pentru a-i preda automobilul.

Omul trimis de Velea a dat mai multe ture de maşină, pentru a vedea dacă aceasta este lovită sau zgâriată. Aşa cum ar face oricinecare vreasă cumpere un autoturism sau care vrea să-l vândă altcuiva.

Alex Velea a sosit acasă însoţit de naşul lor, Lucian Mitrea

simeon stalpnicul png

După ce a terminat de vorbit cu angajatul lui Velea, Ana s-a întors acasă cu un taxi, lăsând acolo maşina pe care a condus-o până acum. Tot ce s-a petrecut luni pare să fi fost o mediere între cei doi, supravegheată de naşul lor, Lucian Mitrea, cât şi de cele două doamne-martor.

Bărbatul a verificat maşina cu atenţie

simeon stalpnicul png

De remarcat este faptul că, deşi surse din apropierea lor au sp-us pentru Click! că într-adevăr cei doi şi-au negociat divorţul, luni noapte, Alex şi Ana au înnoptat împreună, în apartament.

Ana s-a întors acasă cu taxiul

simeon stalpnicul png

Contactat de Click!, Lucian Mitrea a refuzat să dea detalii despre întâlnirea de luni. „Am avut întâlnire cu ei doi, dar nu am cum să vă dau detalii. Vă rog să mă înţelegeţi", ne-a spus Lucian Mitrea.

De cealaltă parte, Antonia, presupusa amantă a lui Alex Velea, recunoaşte că trece prin clipe grele. „Yeah, we go through hard times, but it shall pass" („Da, traversăm vremuri grele, dar totul va trece", n.r.). Acesta este mesajul publicat ieri de solistă, pe contul ei de Facebook.

De astăzi, la Prima TV începe competiţia hiturilor în emisiunea „O vară tra-la-la". Alex Velea îşi adună prietenii artişti şi împreună cu DJ Speak îi provoacă la cea mai tare competiţie muzicală. În prima ediţie a emisiunii veţi face cunoştinţă cu protagoniştii şi cu piesele lor şi îi veţi vedea cum îşi fac bagajele pentru mare, acolo unde vor petrece „O vară tra-la-la". Pe tot parcursul competiţiei, artiştii se vor afla sub stricta supraveghere a lui Alex Velea. Cântăreţul îi va urmări permanent, devenind astfel un „Big Brother" al emisiunii.

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elon musk png
Prezentare formular digital PLF - 18 dec 2021 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
incendiu de padure grecia jpeg
image png
image png
Plaja 2 Mai (24) jpg