EXCLUSIV! Anda Adam, inel de 20.000 $ de la un curtezan american

Cine credea că Anda Adam (32 de ani) va sta să-şi plângă în pumni amarul după despărţirea de frumuşelul Victor Slav (32 de ani) s-a înşelat amarnic! De cum a anunţat că este singură, bărbaţii roiesc mai ceva ca muştele la miere în jurul ei, dar ea - nu şi nu! Până acum, i-a tot refuzat, dar se pare că unul a reuşit, după multe încercări, să-i capteze atenţia.

Este vorba despre un potent om de afaceri de origine americană, care de îndată ce Anda şi-a anunţat, oficial, separarea de prezentatorul rubricii "Vremea" de la PRO TV, a început s-o curteze insistent, dar rafinat, în acelaşi timp.

Click! a aflat că acesta i-a oferit, în urmă cu o săptămână, un inel cu diamante, în valoare de 20.000 de dolari, pe care blonda îl afişează peste tot, cu mândrie.

Fotoreporterii Click! au surprins-o, zilele trecute pe Anda prin oraş, în vreme ce vorbea de zor la telefon, iar pe degetul ei strălucea frumoasa bijuterie. Un apropiat al vedetei a făcut dezvăluiri care probabil nu-i vor pica prea bine lui Victor Slav, chiar dacă acesta deja se iubeşte cu Bianca Drăguşanu.

"Anda a primit inelul în urmă cu o săptămână de la un curtezan. Este vorba despre un bărbat care îşi dă toată silinţa ca să-i intre în graţii, de la scurt timp după ce s-a anunţat oficial că este despărţită de Victor Slav. Acest tip, cetăţean american, a venit special în România pentru a o întâlni. Au cinat împreună la vila unui prieten comun din Predeal. Acolo, el i-a făcut cadou un inel cu diamante. Valorează vreo 20.000 de dolari, având diamante de puritate 1F. Anda a acceptat invitaţia la cină, având siguranţa că la faţa locului s-a aflat şi prietenul lor comun", a declarat, în exclusivitate pentru Click!, apropiatul solistei.

"În acest moment, relaţia lor se află încă în stadiul de tatonare, urmând ca ei să vadă pe parcurs dacă sunt şanse  ca idila să se transforme într-una serioasă. Ştiu că bărbatul a plecat înapoi la el, în America, urmând să revină la sfârşitul lunii februarie pentru a se revedea cu Anda, sau poate chiar mai curând", ne-a mai dezvăluit sursa noastră.

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
Elon Musk la inaugurarea fabricii Tesla din Germania FOTO EPA-EFE
criptomonede- bitcoin-ethereum-litecoin-xrp-crypto.jpg
subway alba iulia
ludovic orban jpeg
iphone usb c
image png