EXCLUSIV! Anda Adam, inel de 20.000 $ de la un curtezan american

Ultima actualizare:

Cine credea că Anda Adam (32 de ani) va sta să-şi plângă în pumni amarul după despărţirea de frumuşelul Victor Slav (32 de ani) s-a înşelat amarnic! De cum a anunţat că este singură, bărbaţii roiesc mai ceva ca muştele la miere în jurul ei, dar ea - nu şi nu! Până acum, i-a tot refuzat, dar se pare că unul a reuşit, după multe încercări, să-i capteze atenţia.

Este vorba despre un potent om de afaceri de origine americană, care de îndată ce Anda şi-a anunţat, oficial, separarea de prezentatorul rubricii "Vremea" de la PRO TV, a început s-o curteze insistent, dar rafinat, în acelaşi timp.

Click! a aflat că acesta i-a oferit, în urmă cu o săptămână, un inel cu diamante, în valoare de 20.000 de dolari, pe care blonda îl afişează peste tot, cu mândrie.

Fotoreporterii Click! au surprins-o, zilele trecute pe Anda prin oraş, în vreme ce vorbea de zor la telefon, iar pe degetul ei strălucea frumoasa bijuterie. Un apropiat al vedetei a făcut dezvăluiri care probabil nu-i vor pica prea bine lui Victor Slav, chiar dacă acesta deja se iubeşte cu Bianca Drăguşanu.

"Anda a primit inelul în urmă cu o săptămână de la un curtezan. Este vorba despre un bărbat care îşi dă toată silinţa ca să-i intre în graţii, de la scurt timp după ce s-a anunţat oficial că este despărţită de Victor Slav. Acest tip, cetăţean american, a venit special în România pentru a o întâlni. Au cinat împreună la vila unui prieten comun din Predeal. Acolo, el i-a făcut cadou un inel cu diamante. Valorează vreo 20.000 de dolari, având diamante de puritate 1F. Anda a acceptat invitaţia la cină, având siguranţa că la faţa locului s-a aflat şi prietenul lor comun", a declarat, în exclusivitate pentru Click!, apropiatul solistei.

"În acest moment, relaţia lor se află încă în stadiul de tatonare, urmând ca ei să vadă pe parcurs dacă sunt şanse  ca idila să se transforme într-una serioasă. Ştiu că bărbatul a plecat înapoi la el, în America, urmând să revină la sfârşitul lunii februarie pentru a se revedea cu Anda, sau poate chiar mai curând", ne-a mai dezvăluit sursa noastră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nae prof ub jpg
image
image
image
image
image
image
Prințesa Diana, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton la Natural History Museum în 2021, Profimedia (1) jpg
urs jpg
cumparaturi supermarket alimente  shopping (2) jpeg
Conac Tabacovici 01 foto Sothebys Romania png
litoral jpg
hotel inchis1 jpg
femei cluj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net