EXCLUSIV! «Iosef s-a îndrăgostit numai de banii lui Teo!»

image
Simona, fosta soţie a lui Iosef

Vestea că Teo s-a despărţit de Constantin Iosef, după doar şase luni de la nuntă, a şocat pe toată lumea. Click! vă prezintă în exclusivitate declaraţiile unei persoane care îl cunoaşte bine pe Iosef. Conform acesteia, bărbatul ar fi doar un "vânător de femei bogate", care n-ar fi avut sentimente adevărate faţă de Teo.

Anul trecut, în aprilie, după ce Teo a anunţat că se va căsători cu Constantin Iosef în data de 2 iunie, reporterii Click! au realizat un interviu cu mama unuia dintre amicii vechi ai lui Iosef, care îl cunoaşte foarte bine pe acesta. Declaraţiile femeii păreau atunci ca fiind rupte dintr-un film prost, întrucât Iosef era caracterizat ca un şarlatan.

Văzând că relaţia dintre Teo şi Constantin era una frumoasă şi mai având doar două luni până la nuntă, Click! n-a publicat interviul. N-am vrut să-i stricăm lui Teo cea mai frumoasă perioadă a vieţii ei. Înregistrarea completă a fost însă păstrată, iar, acum, după despărţirea celor doi, cuvintele femeii vin şi întăresc declaraţia tatălui lui Teo, care a spus despre Iosef că n-a vrut decât banii fiicei lui.

Simona, fosta soţie a lui Iosef

simeon stalpnicul png

"Noi îi spunem Costi lui Constantin Iosef. Îl cunosc de tânăr, pentru că şi băiatul meu este rugbyst", îşi începe povestea femeia. "Păcat că Teo nu s-a interesat cine e el. Cred că e unul din marii escroci. Tatăl lui a fost bijutierul lui Ceauşescu. El prin tatăl lui s-a ridicat. Soţia lui a fost o mare campioană a României. Simona Hordobeţiu a fost patinatoare de viteză", descrie interlocutoarea familia lui Iosef.

"Costi are patima jocurilor de noroc de când îl ştiu şi aleargă după femei cu bani. Când stătea în Annecy (Franţa) cu Simona şi cu băieţii, le tot venea în casă o femeie, de vreo 50 de ani, foarte bogată, despre care el zicea că e prietenă de familie, dar, de fapt, era amanta lui", susţine femeia. Aceasta povesteşte că Iosef şi Simona au împreună doi băieţi de 9, respectiv 13 ani, „care suferă enorm după ce tatăl lor a divorţat de mama lor".

simeon stalpnicul png
Simona, fosta soţie a lui Iosef

„Când a ajuns în Franţa, el a jucat o vreme rugby, apoi, şi-a cumpărat un camion de făcut pizza. El e pizzar. Simona muncea mult, că el era tot plecat. Ea gătea mâncarea pentru restaurant şi servea. Mai mult, Simona a crescut copiii în acel camion. La un moment dat, el şi-a luat permisul pentru a conduce maşini mari. A muncit o lună, după care s-a lăsat. Nu i-a plăcut niciodată munca. În urmă cu ceva vreme, au vândut restaurantul, iar Simona s-a angajat ca ospătăriţă într-un local din Geneva", ne-a mai spus femeia.

Referindu-se la dragostea fulgerătoare a lui Iosef pentru Teo, aceasta ne-a spus că „Iosef nu se căsătoreşte cu Teo pentru că o iubeşte, ci pentru banii ei. Costi are un caracter extrem de urât. Singurul lucru bun pe care îl are este că îşi iubeşte copiii enorm. Din păcate, umblă după femei cu bani. Aşa s-a îndrăgostit şi de banii lui Teo, pe care a cunoscut-o pe Internet. Când vede o femeie şi i se pune pata pe ea, o face praf din cuvinte. Aşa a făcut şi cu Teo, mai ales că ea se află într-o perioadă mai dificilă, după boală", a continuat sursa noastră.

Ceea ce e interesant de ştiut e faptul că, în decembrie (n.r. 2011), Costi n-avea nici cea mai mică intenţie să divorţeze de Simona. Din contră, voia să-i cumpere maşină nouă. Nici pomeneală de Teo! Deci, ei în ianuarie 2012 nu erau despărţiţi. După ce a cunoscut-o pe Teo pe Internet şi-a făcut el nişte calcule şi şi-a zis că e bună de atacat. A divorţat în momentul în care Teo l-a acceptat. În martie 2012 a divorţat de Simona, iar ea i-a dat toţi banii câştigaţi după vânzarea restaurantului, vreo 50.000 de euro. Deci, are cu ce să-i arunce praf în ochi lui Teo, cu ce să fie gentil. Mai mult, i-a zis Simonei cu cine vrea să se însoare, apoi i-a spus că împreună cu Teo vrea să deschidă un restaurant şi că, în momentul în care va deschide restaurantul şi va începe să meargă, o va aduce şi pe ea, şi pe copii în România, iar el o să stea cu ei. Deci, totul e o cacealma", a încheiat femeia.

S-au cunoscut pe Internet

Teo l-a cunoscut pe Constantin Iosef, la începutul anului trecut, pe Facebook. La scurt timp, fostul sportiv a divorţat de Simona.

Teo trecuse printr-o perioadă cumplită, după ce a fost diagnosticată cu pancreatită, a fost operată de câteva ori şi s-a aflat la un pas de moarte. În martie, ea anunţa că se va căsători cu Constantin, în 2 iunie 2012. „Mă mărit cu un om alături de care mă văd îmbătrânind", declara fericită vedeta.

A fost o nuntă ca-n poveşti, care a avut loc pe malul lacului din Buftea, într-un cort special amenajat, şi la care au participat aproximativ 150 de invitaţi. După nuntă, au fost surprinşi de fotoreporteri de nenumărate împreună, ţinându-se de mână, îmbrăţişându-se, sărutându-se. Tocmai de aceea vestea că cei doi s-au despărţit, la şase luni de la nuntă, a şocat. Iată care a fost explicaţia vedetei: „Faptul că în interiorul lui s-au întâmplat tot felul de lucruri pricinuite de lipsa mediului cu care era familiarizat, lipsa copiilor, asta l-a obosit foarte tare". Iosef s-a mutat din casa lui Teo, însă nu a plecat în Franţa, ci s-a mutat într-un apartament din Bucureşti al mamei sale.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
SUA iau în considerare mai multe scenarii privind escaladarea războiului FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta