EXCLUSIV! Nicoleta Luciu, naştere de 200 de milioane!

Partenerul de viaţă al Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo, a  fost alături de vedetă  atunci când aceasta a aflat sexul tripleţilor
Partenerul de viaţă al Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo, a fost alături de vedetă atunci când aceasta a aflat sexul tripleţilor

Nicoleta Luciu urmează să nască zilele acestea, fiind însărcinată în luna a şaptea cu tripleţi, doi băieţi şi o fetiţă. Micuţii vor fi aduşi pe lume într-o clinică privată de lux din capitală, moft pentru care Nicoleta şi iubitul ei, Zsolt Csergo, ar trebui să scoată din buzunar circa 200 de milioane de lei vechi.

Frumoasa Nicoleta Luciu şi iubitul său Zsolt Csergo numără zilele până când vor deveni părinţi pentru a doua oară. Bruneta petrece 99% din timp în pat, în încercarea de a amâna cât mai mult sorocul, pentru ca micuţii să se poată dezvolta suficient de mult.

Nicoleta şi Zsolt au ales ca tripleţii să vină pe lume într-o clinică de lux din capitală, Regina Maria, aceeaşi unde solista Andra a adus pe lume un băieţel.

O naştere, la această clinică, costă în jur de 100 de milioane de lei vechi, iar pentru sarcina cu tripleţi preţul se dublează, astfel că Nicoleta şi Zsolt vor scoate din buzunar circa 200 de milioane de lei vechi. Vedeta va sta internată timp de două luni, căci micuţii se vor naşte prematur şi vor fi ţinuţi o perioadă la incubator.

Ea va avea rezervă personală, cu două paturi, unde un membru al familiei o va putea ajuta în tot acest timp. Până acum, sarcina a decurs extrem de bine, încă din luna a şasea bebeluşii cântărind câte un kilogram.

Băieţelul cuplului, Zsolt junior, abia aşteaptă ca frăţiorii lui să vină pe lume, pentru a avea parteneri de joacă. Micuţul vorbeşte zilnic cu burtica, ba chiar îşi dă şi mama cu cremă, ca să nu facă vergeturi. Nicoleta s-a îngrăşat în jur de 30 de kilograme, însă nu îşi face griji pentru siluetă.

La prima sarcină, vedeta a luat în greutate 45 de kilograme, surplus de care a reuşit să scape însă în numai trei luni de la naştere.

Partenerul de viaţă al Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo, a  fost alături de vedetă  atunci când aceasta a aflat sexul tripleţilor

La începutul lunii iunie,  Nicoleta a fost în  vacanţă în Croaţia,  alături de Zsolt şi de Zsolt junior
La începutul lunii iunie, Nicoleta a fost în vacanţă în Croaţia, alături de Zsolt şi de Zsolt junior

La începutul lunii iunie,  Nicoleta a fost în  vacanţă în Croaţia,  alături de Zsolt şi de Zsolt junior

Pe Zsolt junior l-a născut în Ungaria
Pe Zsolt junior l-a născut în Ungaria

Pe Zsolt junior l-a născut în Ungaria

În 2008, Nicoleta Luciu a ales ca primul său copil, micuţul Zsolt junior, să vină pe lume într-un spital de lux din Budapesta. Iniţial, cei doi părinţi şi-au dorit ca tripleţii să se nască la aceeaşi clinică din Ungaria, însă drumul până acolo ar fi pus în pericol sarcina.


    Pe Zsolt junior l-a născut în Ungaria
Pe Zsolt junior l-a născut în Ungaria

Au luat în calcul şi varianta naşterii la Miercurea Ciuc, acolo unde Zsolt are mai multe afaceri, însă după consultarea mai multor oferte, cei doi au hotărât ca bebeluşii să vină pe lume în Capitală.

Mai citeşte:

Nicoleta

Luciu şi Zsolt Cergo: «N-am discutat serios despre căsătorie»

Nicoleta

Luciu mai vrea încă trei copii!

Ce

mare s-a făcut băieţelul Nicoletei Luciu!

Nicoleta Luciu e însărcinată în 4 luni şi deja i se vede burtica - VIDEO

Adina Barbu şi Luciu, depăşite-n sâni de alte românce - FOTO

EXCLUSIV! Zsolt Csergo:«Eu vreau fată, Nicoleta vrea tot băiat!»

Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
FotoJet jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
Faimosi Survivor camp jpg
image
image
image
image
image
image
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
v1 jpg