EXCLUSIV! Prodanca se judecă în Germania cu fosta nevastă a lui Reghe

image
Anamaria şi Laurenţiu se iubesc mai mult ca niciodată.

Antrenorul Stelei şi impresara o vor da în judecată în Germania pe fosta soţie a lui Reghe, Mariana Pfeiffer. Vor cere custodia micuţului Luca şi daune materiale de milioane de euro pentru că le-a terfelit imaginea la tv.

Iubire mare între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecamf! Cei doi vor să arate lumii întregi cât de mult se iubesc şi că nimeni şi nimic nu-i poate despărţi! Vineri la prânz, Reghe, 37 de ani, a sărbătorit victoria de joi seară a Stelei în meciul cu Copenhaga alături de actuala lui soţie, Anamaria Prodan, 40 de ani.

Mai fericiţi ca niciodată, cei doi au mers la terasa Elements din Herăstrău, unde s-au aşezat ca doi adolescenţi romantici la o măsuţă de afară. Liniştiţi şi fără a părea deloc afectaţi de scandalul pe care fosta nevastă a antrenorului Stelei, Mariana Pfeiffer, 50 de ani, îl face la tv în aceste zile, Prodanca şi Reghe s-au giugiulit non-stop, arătând mai îndrăgostiţi ca niciodată.

Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf s-au relaxat și au mâncat la o terasă de fiţe

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

"Noi ne iubim pe zi ce trece mai mult. Nimeni şi nimic pe lumea asta nu poate să ne despartă. Pot să mai apară încă 100 de Mariane cu un milion de poveşti. Totul este în zadar. Îmi pare foarte rău pentru Mariana că la 50 de ani s-a pus în situaţii jenante, l-a pus şi pe soţul ei din Germania în aceleaşi situaţii şi ne doare sufletul pentru Luca. El nu merită aşa ceva. În rest, îi urăm să-i ajute Dumnezeu să-şi găsească liniştea şi fericirea şi poate va scăpa de ura şi invidia care o macină de ani buni", ne-a declarat Anamaria. Impresara a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că intenţionează ca, împreună cu soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, să-i deschidă două procese Marianei Pfeiffer în Germania. "Pentru 20 de minute de apariţie în trei seri la tv, că tot şi-a dorit să devină vedetă, va avea pe cap două procese în Germania, unul pentru custodia copilului şi altul pentru distrugerea imaginii publice. Va plăti toată viaţa ei şi este pe punctual să-şi piardă şi băiatul", a declarat Anamaria, pentru Click! Fosta soţie a lui Reghe a dezvăluit săptămâna trecută, la Acasă TV, că impresara i-a stricat căsnicia şi că ea şi Reghe au continuat să facă sex şi după ce antrenorul se cuplase cu Anamaria.

Cei doi s-au ţinut în braţe și s-au sărutat

simeon stalpnicul png

S-a însurat cu Mariana la 19 ani

Laurenţiu Reghe­campf avea doar 19 ani când s-a căsătorit cu Mariana Pfeiffer. Cei doi au fost soţi şi soţie timp de 13 ani, între 1994 şi 2007. Au avut împreună doi copii, o fetiţă care a murit la o vârstă foarte fragedă din cauza unei malformaţii congenitale la inimă, şi un băiat, Luca, în vârstă de 10 ani, aflat în prezent în grija mamei sale.

În 2008, Laurenţiu şi Mariana au divorţat, când antrenorul a decis că vrea să îşi continue viaţa alături de Anamaria Prodan, cu care are un băieţel, Laurentiu Reghecampf junior, în vârstă de 4 ani. Recent, Mariana a declanşat un adevărat război mediatic la adresa antrenorului Stelei, acuzându-l că nu a plătit pensia alimentară copilului. Mai mult, ea s-a arătat foarte supărată că Anamaria Prodan îl numeşte pe Luca "băiatul ei" şi o acuză pe impresară că i-ar fi distrus familia.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Mangia11 jpg
image
image
image
image
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg
Regele Charles cu ochii in lacrimi la funeraliile reginei Elisabeta  Foto Gettyimages jpg