Face sculpturi din praful de pe mobilă - FOTO

simeon stalpnicul png

Paul Hazelton, un britanic în vârstă de 47 de ani a găsit o întrebuințare ingenioasă a prafului ce se depune pe mobila din casă. Creează adevărate opere de artă, utilizând minusculele particule, de care cu toții ne descotorosim când facem curățenie.

Ultima s-a operă ilustrază un dormitor "complet mobilat" în interiorul căruia se pot distinge, patul, șifonierul, fotoliile, ba chiar și un televizor.

Vezi aici GALERIE FOTO cu creațiile lui Paul

"Totul a început când am găsit pe un dulap, o mască acoperită cu foarte mult praf și am putut efectiv să-l adun și să-l modelez. Puțin câte puțin am descoperit cum să colectez această materie primă și cum să o transform în structuri tridimensionale", explică Paul.

Hazelton nu folosește decât praful depus pe mobilă, rame de tablouri sau pe tocul de geam, nu și pe cel din aspirator deoarece artistul îl consideră "impur" și de o calitate net inferioară primului tip.

"Cred că această pasiune a mea se leagă de faptul că am crescut într-un mediu foarte curat și mă minunam de fiecare dată când descopeream praf", conchide britanicul.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
cub raluca podea png
antonia sexy jpg
Shakira jpg
4 front doctorita spagara jpg
Bryan Johnson jpg
cub ioana ginghină png
image
image
image
image
image
image
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png