Familia Tatoiu, pentru a şasea oară în Guadeloupe

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Este al şaselea an în care Monica Tatoiu, împreună cu familia, merge în Guadeloupe, „cea mai frumoasă insulă din Caraibe”, după cum mărturiseşte.

Şi încă mai descoperă locuri noi. De data aceasta, a făcut baie în nişte cascade impresionante chiar în mijlocul pădurii tropicale.

„Pur şi simplu nu există alt loc mai frumos în Caraibe", spune Monica Tatoiu despre Guadeloupe, loc unde merge în fiecare toamnă. De fiecare dată se cazează la aceeaşi vilă, pe care o închiriază împreună cu mai mulţi prieteni.

„Pe insulă e un singur hotel de 4 stele. În rest, doar vile. Acum am fost 13 oameni şi am stat 8 zile". Locul e, pe cât de sălbatic şi liniştit, pe atât de frumos.

Monica Tatoiu, ameninţată de Mafie: «Au zis că-mi infectează fiul cu HIV»

Dacă în octombrie frigul a venit peste România, în Guadeloupe erau peste 30o C

simeon stalpnicul png

Oamenii politicoşi şi zâmbitori, curăţenie perfectă, mâncare bună. Poţi să închiriezi cu 300 de euro pe zi o barcă şi să te duci să faci scufundări, pentru că peisajul subacvatic de acolo e de vis.

„Am făcut snorkeling în fiecare zi, câte patru ore. Fiul meu m-a învăţat, acum doi ani, şi de atunci m-am îndrăgostit. Am înotat mult, m-am plimbat şi am descoperit locuri superbe. Se pare că frumuseţile sunt inepuizabile, în fiecare an mai vedem ceva nou. Acum am ajuns la cascada Carbet, clasată în top 100 cele mai frumoase cascade ale lumii. E fantastică, atrage anual 400.000 de vizitatori", povesteşte preşedintele Fundaţiei „Noi Citim". O altă cascadă la care a ajuns era în mijlocul pădurii tropicale, într-un loc destul de ferit şi greu accesibil.

Monica Tatoiu: «M-am rugat să apuc să-l văd pe Victoraş căsătorit»

Aici, a putut face baie în apa care cădea cu putere, senzaţia fiind de vis. „Apa era caldă, avea 37 de grade, pentru că se combina cu un izvor de apă caldă. Nu m-aş mai fi ridicat de acolo", mai spune femeia de afaceri.

«Nu am pierdut nici o secundă»

Monica Tatoiu şi-a luat în bagaj 7 cărţi pentru 8 zile de vacanţă. Le-a citit aproape pe toate. Asta în condiţiile în care a stat la grătare cu prietenii, a înotat, s-a plimbat. Cum a avut timp? Secretul e simplu: „nu a pierdut nicio secundă".

„Am închiriat maşini ca să ne plimbăm pe insulă. Soţul conducea, eu stăteam în spate şi citeam. Cum prindeam puţin timp, luam cartea-n mână", mărturiseşte.

Reţeta minune anti-cancer a Monicăi Tatoiu: pro şi contra! VIDEO

Monica Tatoiu dă detalii despre reţeta minune ce a vindecat-o de cancer!

Oferte de vacanţă

 7 nopţi cazare la hotel de 4 stele, transport cu avionul, asistenţă turistică, preţ de la 1.690 euro/persoană, www.zodiac-travel.ro

 Vila Maya, capacitate 8 persoane, se închiriază în totalitate cu 270 euro/zi sau cu 1.350 euro/săptămână, www.rental.villa-guadeloupe.eu.

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net