4 cele mai bune cărţi erotice

image
Pasiunea este ridicată la nivel înalt în cele mai bune cărţi eroticeFoto: Click!

Cărţile întotdeauna au fost o modalitate excelentă de a transmite cunoştinţele teoretice şi practice. Nici când vorbim despre beletristică lucrurile nu stau diferit. Iată care sunt cele mai bune cărţi erotice pe care merită să le citiţi.

Click! Îţi spune care sunt cele mai bune cărţi erotice pe care nu trebuie să le rataţi

Cele mai bune cărţi erotice:1. Crescendo, Fifty Shades of Grey la puterea a doua

Crescendo este considerată una dintre cele mai bune cărţi erotice. Autoarea Leah Brooke a introdus în cartea ei două personaje asemănătoare lui Nick Morietti şi Steve Vanguard. Cei doi bărbaţi o domină în dormitor pe Julianna Lovette, ducând-o pe cele mai înalte culmi ale plăcerii. Este într-adevăr un triunghi erotic care merită devorat filă cu filă. Acţiunea se petrece în contextul unui joc de interese, iar Juliannei îi este promis faptul că va fi protejată în schimbul favorurilor sexuale.

Cele mai bune cărţi erotice: 2. Sweet addiction

Maya Banks oferă cititorilor o poveste de dragoste imposibilă. Cole, protagonistul cărţii, o iubeşte pe Ren încă din copilărie, însă nu o poate avea aşa cum şi-ar dori. Când o întâlneşte din nou, ea este implicată într-o relaţie, iar sexualitatea pe care o debordează îl dă pe spate. Deşi în cele din urmă îşi consumă amândoi pasiunea în pat, Ren se hotărăşte să se întoarcă la relaţia ei. De aici începe un joc pasional şi dureros şi din acest motiv Sweet addiction este una dintre cele mai bune cărţi erotice.

Cele mai bune cărţi erotice: 3. Written on the body

Scriitoarea britanică Jeanette Winterson a cucerit cititorii cu o carte care ridică pasiunea la un alt nivel. Cartea este concepută ca o confesiune sau o scrisoare de dragoste. Personajul principal tânjeşte după iubire, trăind-o cu intensitate ziua şi noaptea. După atâtea deziluzii, personajul o întâlneşte pe Louise, o femeie care îl copleşeşte cu tandreţea şi pasiunea ei, îndrăgostindu-se de ea. Amintirea unei poveşti dureroase şi pasionale poate lăsa urme adânci în sufletul oricui.

Cele mai bune cărţi erotice: 4. raining Tessa

Lyla Sinclair, autoarea uneia dintre cele mai bune cărţi erotice, relatează povestea Tessei Greer care îşi pierde locul de muncă din Michigan, astfel că trebuie să se mute în Texas. Aici lucrează ca recepţionistă la fraţii Mason şi Dixon. Aceştia o pedepsesc pe Tessa pentru greşelile pe care le face la muncă, însă nu aşa cum s-ar aştepta multă lume, ci o supun unor practici sadomasochiste. Povestea devine şi mai interesantă atunci când Tessei încep să-i placă aceste pedepse, iar între ea şi Dixon lucrurile evoluează şi pe plan sentimental.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
romica tociu lacrimi 2 jpg
Sebastian Ghiţă la ICCJ / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg