4 poziţii sexuale de încercat în cabina de duş


    Poziţii sexuale de încercat în cabina de duş: Rolul lor este de a condimenta viaţa sexuală şi din acest motiv este bine să le puneţi în practicăFoto: Click!
Poziţii sexuale de încercat în cabina de duş: Rolul lor este de a condimenta viaţa sexuală şi din acest motiv este bine să le puneţi în practicăFoto: Click!

Sexul sub duş este una dintre cele mai dorite fantezii a ambelor sexe. Însă, atunci când vreţi să le puneţi în practică lucrurile se complică puţin deoarece trebuie să adoptaţi anumite poziţii. Din acest motiv, vă recomandăm câteva poziţii sexuale de încercat în cabina de duş.

Click! Vă spune care sunt cele mai interesante poziţii sexuale de încercat în cabina de duş.

Janukurpara este considerată de foarte multe cupluri una dintre cele mai bune poziţii sexuale de încercat în cabina de duş. Bărbatul trebuie să ridice femeia,ţinând mâinile pe şoldurile ei, strângându-i între coate genunchii, iar ea se sprijină cu mâinile de umerii lui. Apa care curge va crea o atmosferă incendiară, mai ales dacă vă jucaţi cu variaţiile de temperatură. De asemenea puteţi folosi duşul pe post de jucărie sexuală.

Poziţii sexuale de încercat în cabina de duş: 2. Avalambitaka

Avalambitaka, cu siguranţă, nu este străină nimănui şi este una dintre cele mai erotice poziţii sexuale de încercat în cabina de duş. În această ipostază femeia stă ca pe un scăunel făcut din mâinile partenerului. Ea îşi reglează centrul de greutate al corpului ţinând cu mâinile de glezne, prin interior. Pentru senzaţii tari puteţi alterna apa rece cu apa caldă, iar experienţa va fi una de neuitat. Nu uitaţi, în momentul în care faceţi sex în cabina de duş trebuie să fiţi foarte atenţi şi să vă păstraţi echilibrul deoarece puteţi aluneca.

Poziţii sexuale de încercat în cabina de duş: 3. Tripadam

Tripadam oferă privilegiul partenerilor să se privească, să se sărute şi este una dintre cele mai bune poziţii sexuale de încercat în cabina de duş. Este o variantă mult mai comodă a poziţiei în care ambii parteneri stau în picioare. Femeia trebuie să ridice unul dintre genunchi pe şoldul bărbatului în aşa fel încât să-i favorizeze bărbatului intrarea în vagin.

Poziţii sexuale de încercat în cabina de duş: 4. Sammelana

Sammelana este o postură specială şi din acest motiv este una dintre cele mai bune poziţii sexuale de încercat în cabina de duş. Bărbatul stă în picioare, femeia în braţele lui, încolăcindu-şi braţele în jurul gâtului lui. Aşezaţi duşul deasupra voastră şi lăsaţi stropii de apă să se prelingă pe trupurile voastre. Sexul sub duş vă ajută să scăpaţi de inhibiţii, să vă simţiţi liberi, să vă exploraţi trupurile, lucru care vă trezeşte instinctele sexuale.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
celine dion jpeg
cub Andreea Perju png
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
meghan markle 4 jpg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg