4 tipuri de medicamente care taie pofta de sex

image
Medicamente care taie pofta de sex sunt multe, important este să le evitaţi pe cât posibilFoto: Shutterstock

Foarte multă lume a auzit de medicamentele care îmbunătăţesc viaţa sexuală. Dar există pe piaţă tot felul de medicamente care taie pofta de sex şi care trebuie evitate cât mai mult posibil.

Iată care sunt cele câteva medicamente care taie pofta de sex şi de care ar trebui să te fereşti.

Medicamente care taie pofta de sex: 1. Antidepresivele

Antidepresivele sunt prescrise în general pentru a trata depresia, însă sunt indicate şi celor care suferă de axietate. Aceste medicamente pot afecta viaţa sexuală în sensul că dorinţa va scădea, în unele situaţii determinând chiar apariţia ejaculării precoce. De asemenea, pot scădea erecţia şi îngreuna obţinerea orgasmului la femei, deci antidepresivele sunt unele dintre acele medicamente care taie pofta de sex.

Medicamente care taie pofta de sex: 2. Cele pentru tensiunea arterială

Medicamentele pentru tensiunea arterială sunt recomandate pentru a reduce tensiunea din vasele de sânge, astfel încât inima v-a munci mai mult pentru a putea pompa sângele în tot corpul. Este ştiut faptul că hipertensiunea în sine duce la disfuncţii sexuale, iar medicamentele folosite pentru a trata această afecţiune medicală pot accentua problemele de natură sexuală. Circulaţia scăzută a sângelui reduce dorinţa sexuală la bărbaţi şi afectează erecţia şi ejacularea. Iar la femei, poate duce la uscăciune vaginală, pierderea dorinţei de a face sex şi dificultăţi la obţinerea orgasmului.

Medicamente care taie pofta de sex: 3. Anticoncepţionalele

Sunt unele dintre acele medicamente care taie pofta de sex. Contraceptivele orale pot reduce nivelul de hormoni sexuali, inclusiv de testosteron şi în acest fel, pot afecta dorinţa sexuală. Sunt recomandate contraceptivele non –hormonale, o alternativă mai bună pentru anticoncepţionalele clasice şi nu afectează atât de tare apetitul sexual.

Medicamente care taie pofta de sex: 4. Cele pentru prostată

Este cunoscut faptul că medicamentele pentru prostată pot crea mari probleme vieţii sexuale. Prostata este o problemă a majorităţii bărbaţilor odată cu înaintarea în vârstă. Medicamentele care taie pofta de sex aşa cum sunt cele pentru prostată conţin un ingredient activ numit finasteride, care împiedică transformarea testosteronului în forma sa activă. Un nivel mai mic al testosteronului poate afecta dorinţa sexuală.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
Soldati rusi la granita dintre Transnistria si Republica Moldova FOTO EPA EFE jpg
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg