7 cele mai afemeiate zodii

image
Cele mai afemeiate zodii: Bărbaţii din aceste zodii iubesc aventurile, relaţiile extraconjugale şi sexul cu femeile pe care abia le-au cunoscutFoto: Click!

Bărbaţii din anumite zodii reuşesc performanţa de a avea mai multe relaţii în acelaşi timp, fără ca femeile implicate să simtă acest lucru. Preventiv, trebuie să ştiţi care sunt cele mai afemeiate zodii.

Adesea bărbaţii au tendinţa să se retragă atunci când vine vorba de căsnicie, iar comportamentul lor se schimbă radical când încep să conştientizeze că îşi vor petrece tot restul vieţii lângă aceeaşi femeie. Vrei să ştii dacă iubitul tău este infidel? Iată 7 cele mai afemeiate zodii pe care trebuie să le ai în vedere.

Cele mai afemeiate zodii: 1. Berbecul

Berbecul este una dintre cele mai afemeiate zodii şi niciodată nu poate refuza o femeie care îi face avansuri. Este într-o continuă vânătoare şi nu se gândeşte la consecinţe decât după ce a călcat strâmb. Pe moment îi pare rău că a greşit, dar apoi uită tot ce s-a întâmplat şi o ia de la capăt. În cazul Berbecului minunea ţine doar o zi.

Bărbatul Gemeni este un aventurier şi sunt situaţii în care poate avea două sau trei relaţii în acelaşi timp. Nu poţi să ai deplină încredere în el fiindcă te poţi trezi peste noapte părăsită pentru simplu motiv că sa îndrăgostit brusc de o altă femeie. Din acest motiv este considerată una dintre cele mai afemeiate zodii.

Cele mai afemeiate zodii: 3. Leu

Leii intră şi ei în categoria” Cele mai afemeiate zodii” dintr-un motiv cât se poate simplu, sunt foarte sensibili la avansurile femeilor care se arată interesate de persoana lor. Leul are nevoie să i se acorde atenţie, să fie apreciat, admirat, iar dacă nu le va primi de la partenera de viaţă va căuta în altă parte.

Cele mai afemeiate zodii: 4. Balanţa

Nativul Balanţă fără nici un fel de discuţie este una dintre cele mai afemeiate zodii. Este capabil să umble cu două femei în acelaşi timp, soţia pe care o adoră şi amanta de care nu se poate despărţi. Sunt nehotărâţi şi bat recordul la aventuri amoroase.

Cele mai afemeiate zodii: 5. Scorpionul

Scorpionii sunt recunoscuţi pentru sexualitatea lor debordantă, aceasta fiind punctul lor foarte sensibil. Nu pot rezista tentaţiei unei partide de sex chiar dacă asta înseamnă să-şi înşele soţia sau iubita. Iar dacă sunt prinşi în fapt, spun că a fost doar sex. Scorpionul este fără îndoială una dintre cele mai afemeiate zodii.

Cele mai afemeiate zodii: 6. Săgetător

Când ai o relaţie cu un bărbat Săgetător trebuie să te aştepţi la orice din partea lui. Îi plac aventurile, relaţiile extraconjugale sau sexul cu femeile pe care abia le-a cunoscut. În situaţia în care este prins va da întotdeauna vina pe amantă, justificând că ea a insistat.

Cele mai afemeiate zodii: 7. Vărsător

Zodia Vărsător este considerată una dintre cele mai afemeiate zodii . Acest nativ poate să aibă mai multe relaţii în acelaşi timp fără ca nici una dintre femeile implicate să ştie acest lucru. Chiar şi după ce se căsătoresc nu renunţă la obiceiurile lor de bărbaţi cuceritori.

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
harta sud-est ucraina cu regiunea Donbas, lugansk, donețk și severodonețk shutterstock
crucea rosie voluntar shutterstock jpg
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg