Ajută-ți copilul să-și depășească timiditatea. Înscrie-l la cursuri de dezvoltare personală

Te-ai gândit vreodată cum s-ar fi derulat viața dacă ai fi avut posibilitatea să beneficiezi de pe urma experienței unor oameni care știu să gestioneze situațiile dificile? Timpul nu mai poate fi întors, tot ce poți să faci este să te perfecționezi continuu și să-i oferi copilului tău șansa de a crește frumos.

Importanța educației timpurie

Obiceiurile bune se formează devreme. La fel se poate spune și despre cele mai puțin bune. Copilăria este o perioadă de tranziție, plină de provocări, dar și de lecții pe care copilul le va internaliza mai profund decât oricând. Aceasta este perioada în care personalitatea lui va prinde contur. Din diverse motive, este posibil ca el să dezvolte anumite complexe și anumite reacții care nu-i vor fi de folos când se va maturiza.

Aceste lucruri vor ajunge să-l modeleze și să-i împământenească o anumită perspectivă asupra vieții. Din fericire, poți avea o contribuție semnificativă în dezvoltarea copilului tău. Poți alege să îl înscrii la cursuri de dezvoltare personala. Deși ai putea crede că aceste tipuri de cursuri se adresează exclusiv adulților, conceptul de dezvoltare personală nu cunoaște neapărat o limită de vârstă. Omul se dezvoltă toată viața, iar din momentul în care dobândește conștiință de sine, acest proces se accelerează.

O școală pe lângă școală

Success Academy reprezintă o inovație în ceea ce privește abordarea educației. Aceasta oferă o educație alternativă și complementară sistemului de educație public. Deși poate părea că este doar o presiune suplimentară pe copii, aceștia nu resimt actul de educație ca pe ceva forțat. În cadrul unor cursuri de dezvoltare personală dedicate copiilor, aceștia vor învăța prin activități distractive și interactive.

Prin joc și alte metode inovative, trainerii reușesc să insufle copiilor valorile de care se vor folosi mai târziu în viață pentru a deveni adulți de succes. Cursurile urmează structura anului școlar clasic și pentru că ședințele săptămânale conțin câte 2 ore, copilul frecventează cursurile într-un regim relaxat, având timp la dispoziție și pentru alte activități. Grupele conțin cel mult 12 copii în varianta organizată în clasă, dar există și posibilitatea de cursuri de dezvoltare personală online pentru cei care nu se pot deplasa ori pentru cei din alte orașe.

Ce aptitudini se dobândesc în urma cursurilor?

Prin înscrierea la cursuri de dezvoltare personală, copilul tău va căpăta un avantaj atât pe termen lung, cât și pe termen scurt. Pe termen scurt, acesta va deveni mai stăpân pe el și va putea lua decizii corecte referitoare la opțiunile de educație viitoare. Pe termen lung, beneficiile se vor vedea atât în stilul de viață, cât și la obținerea unui loc de muncă.

În timpul cursurilor se va pune accent pe comunicare, inteligență emoțională și intrapersonală. Prin activitățile practice se vor dezvolta gândirea critică și cea analitică. Trainerii sunt instruiți în antrenarea deprinderilor practice și vor învăța cursanții despre managementul timpului și al stresului, despre alegerea obiectivelor, încredere în sine, organizare, public speaking și multe altele.

Cu o experiență de peste 20 de ani, școala Success Academy pregătește tinerii pentru un viitor de succes în viața personală și profesională. Alege chiar acum cursuri de dezvoltare personala!

cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Icoana Basilica ro webp
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
miri nunta jpeg
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg