Bacșișul uriaș lăsat de un vlogger unei chelnerițe din S.U.A, după ce a comandat doar 2 sticle de apă


    Mr Beast este un vlogger cunoscut peste Ocean, peste 9 milioane de persoane urmărindu-i activitatea din mediul online Foto: Captură video
Mr Beast este un vlogger cunoscut peste Ocean, peste 9 milioane de persoane urmărindu-i activitatea din mediul online Foto: Captură video

Un tânăr vlogger din Carolina de Nord a făcut o surpriză de proporţii unei chelneriţe dintr-un restaurant de mici dimenisuni. Mr. Beast este foarte cunoscut pe Youtube, contul său fiind apreciat de aproximativ 9 milioane de utilizatori. Surpriza pe care acesta a făcut-o unei angajate a fost lăsarea unui bacşis de 10.000 de dolari pentru o comandă care nu valora mai mult de 10$.

Vloggerul a comandat două sticle cu apă de la acest restaurant şi cerut să îi fie adus un meniu. Între timp s-a răzgândit şi a decis că nu doreşte să mănânce nimic. În schimb, a hotărât să îi lase celei care l-a servit un bacşis de nu mai puţin de 10.000 de dolari americani. 

Patronul restaurantului, pe numele său Bret Olivario, a fost impresionat de gestul tânărului vlogger şi este conştient că asemenea lucru se poate întâmpla doar o dată în viaţă. El a menţionat că femeia care l-a servit pe Mr. Beast a păstrat cea mai mare parte din suma primită, restul de bani fiind împărţiţi între angajaţii restaurantului. Câţiva prieteni buni ai vloggerului au rămas în restaurant pentru a filma reacţia avută de chelneriţă la primirea sumei de bani, însă până în acest moment nu a fost incărcat în mediul online niciun clip video de care să surprindă momentul inedit. 

„Am văzut bacșișuri mari, dar niciodată unul de 10.000 de dolari. Mi s-a părut frumos că încă mai există oameni cu suflet mare care fac lucruri bune. A fost un lucru cu care sunt convins că nu mă voi mai întâlni, e genul de situație care ți se întâmplă o dată în viață”, au fost cuvintele patronului. 

Cristiano Ronaldo şi logodnica sa, Georgina Rodriguez s-au distrat pe cinste în vacanţa din Grecia
Cristiano Ronaldo şi logodnica sa, Georgina Rodriguez s-au distrat pe cinste în vacanţa din Grecia

Cristiano Ronaldo, bacşis impresionant lăsat anagajaţilor hotelului din Grecia unde şi-a petrecut vacanţa 

Vara aceasta Cristiano Ronaldo şi-a petrecut vacanţă alături de iubita sa şi de copii într-un resort de lux din Grecia. La sfârşitul sejurului, încântat de serviciile oferite, lusitanul a lăsat un bacşis extrem de generos. Suma pe care fotbalistul a oferit-o angajaţilor în semn de mulţumire a fost cea de 20.000 de euro. El a dorit ca tips-ul să fie împrtţit în mod egal între toţi lucrătorii angajaţi ai acestui resort. Desigur, banii nu sunt o problema pentru Cristiano Ronaldo, căci potrivit contractului pe care l-a semnat recent cu Juventus, el va primi un salariu de 31 de milioane de euro în fiecare an de contract. 

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
sex sex 0 jpeg
image
image
image
image
image
image
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg