Care sunt cele mai căutate culori în anul 2024

Culorile la modă vorbesc despre modul în care natura tendințelor este caracterizată de privirea constantă către viitor. Pe podiumurile din acest sezon, acea privire a început cu definirea nuanțelor în tendințe pentru Primăvara-Vară 2024. Show-urile de modă din principalele capitale au lăsat un prim indiciu care a reafirmat ceea ce experții și companiile de prognoză a tendințelor vorbeau în rapoartele lor despre culorile la modă care vor fi stabilite în lunile următoare.

horizontal shot of curly haired young woman wears 2023 11 27 05 23 48 utc 1536x1024 jpg

În termeni generali, previziunile sunt guvernate de sentimentul general al oamenilor care locuiesc în acest timp și spațiu. Merită menționat faptul că in modă totul este modelat de influența evenimentelor din jurul nostru. Pe scurt, și așa cum s-a întâmplat din punct de vedere istoric, moda Primăvară-Vară 2024 va fi, de asemenea, o reflectare fidelă a ceea ce dorim să exprimăm în societate, in contextul actual.

„Culorile anotimpurilor reflectă o stare de reorganizare în care consumatorii se adaptează la schimbările rapide ale societății și tehnologiei”. Cu alte cuvinte, incertitudinea contextului economic, politic și de mediu va fi unul dintre principalii factori care ne vor determina să răspundem cu anumite culori pe care le vom purta. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net