Caz şocant în S.U.A! Şi-au ţinut copilul în cuptorul cu microunde pentru a imita o reclamă!

simeon stalpnicul png
Cei doi au fost acuzaţi de abuz săvârşit asupra propriului copilFoto: Instagram

Un cuplu din Statele Unite ale Americii riscă închisoarea pe viaţă după ce şi-au supus copilul unui tratament cel puţin înfiorător, demn de un scenariu de film horror. Cei doi sunt acuzaţi de faptul că şi-au maltratat copilul, punându-l în cuptorul cu microunde.

Derick Boyce-Slezak şi soţia sa, Mikala,ambii în vârstă de 22 de ani,sunt acuzaţi că şi-au pus copilul în pericol, după ce l-au aşezat într-un cuptor cu microunde şi i-au provocat arsuri oribile,potrivit metro.co.uk.

simeon stalpnicul png
Ei sunt cei doi părinţi care şi-au supus copilul unui tratament inuman Foto:St Francois County Police Department

Cuplul a fost arestat după ce micuţul în vârstă de doar patru luni a ajuns la spital, cu răni la faţă. Nu este prima dată când cei doi îţi rănesc micuţul. El a mai ajuns la spital cu răni la cap după ce părinţii săi au vrut să reconstituie întâmplările dintr-o reclamă televizată. Băieţelul a suferit arduri de gradul doi pe toată suprafaţa corpului, iar medicii au identificat că suferă de o fractură de craniu, precum şi de diferite leziuni cerebrale care îl vor marca pe viaţă. Părinţii au minţit atunci când au fost întrebaţi despre provenienţa rănilor bebeluşului şi au susţinut că acestea se datorează alergiei pe care o are acesta la anumite substanţe chimice din componenţa detergentului. În realitate, cei doi părinţi cu probleme psihice, au introdus copilul în cuptorul cu microunde în încercarea de a imita un anunţ văzut la televizor. Dispozitivul electrocasnic a pornit pentru câteva secunde, care au fost suficiente pentru a-i produce leziuni permanente micuţului.

Acuzaţiile aduse părinţilor sunt unele foarte grave, iar judecătorii au stabilit pentru ei o cauţiune în valoare de 500.000 de dolari.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
Screenshot (539) png
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
militari rusi sursa ministerul apararii din rusia (4) jpg
Ana Brnabic FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
tarom  Mediafax jpg
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg