Ce înseamnă un act sexual mai bun? Performanțele în pat se obțin în urma comunicării și acceptării celuilalt

Ultima actualizare:

    Pentru un act sexual mai bun, este binevenit să implicați preludiul, tandrețea și jocurile eroticefoto: 123RF
Pentru un act sexual mai bun, este binevenit să implicați preludiul, tandrețea și jocurile eroticefoto: 123RF

E complicat să vorbești în termeni generali despre ce înseamnă un act sexual mai bun. Mai pe scurt, satisfacția sexuală diferă de la persoană la persoană.

Fiecare partener aduce în cuplu propria experiență sexuală. În acest context, este nevoie să dăm dovadă de empatie și să discutăm deschis cu partenerul, ce ne place și ce îi place în pat, ce schimbări am putea accepta și care ne-ar face să ne simțim incomod. Când doi oameni formează un cuplu, orice barieră ar trebui să cadă, în mod normal, dar această performanță se poate obține odată cu trecerea timpului și cu străduința ambilor parteneri.

Pentru un act sexual mai bun, este binevenit să implicați preludiul, tandrețea și jocurile erotice. De asemenea, femeile pot practica exercițiile Keghel, ca să poată oferi senzații mai tari partenerului, iar bărbații pot explora corpul partenerelor, ca să le cunoască zonele erogene. O bună parte din performanțele în pat se obțin în urma comunicării și acceptării celeilalte jumătăți.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net