Ce să nu faci după o despărţire. 5 sfaturi esenţiale

greseli 0 jpeg
Ce să nu faci după o despărţire, să te izolezi, să renunţi la plăcerile şi pasiunile taleFoto: Click!

După orice relaţie eşuată avem tendinţa să credem că lumea s-a terminat, însă nu este chiar aşa. Învaţă ce să nu faci după o despărţire, iar cu timpul lucrurile vor reveni la normal.

Iată ce să nu faci după o despărţire şi de ce e bine să privim cu speranţă către viitor.

Ce să nu faci după o despărţire: 1. Să reiei legătura cu el

Oricât de grea ar fi situaţia în care eşti, ţine cont de faptul că nu vei reuşi niciodată să depăşeşti momentul dacă încă vă vedeţi. Ce să nu faci după o despărţire, încearcă pe cât posibil să nu te mai întorci la sursa durerii, sperând că vei putea fi prietenă cu cel care te-a părăsit. Există posibilitatea ca într-o bună zi să se întâmple şi acest lucru, dar cât timp rana sufletească este proaspătă, acest lucru nu se va putea întâmpla.

Ce să nu faci după o despărţire: 2. Să te izolezi

Este foarte important ca după ce închei o relaţie de iubire să nu te izolezi de familie sau de prieteni. Ai nevoie în jurul tău de oameni care să te susţină şi să te aprecieze. Exclude din viaţa ta acele persoane care au tendinţa să judece situaţia în care eşti sau care nu pot să vă accepte despărţirea.

Ce să nu faci după o despărţire: 3. Să renunţi la plăcerile şi pasiunile tale

După o despărţire, mai ales dacă relaţia a fost de lungă durată, este indicat să faci lucrurile care îţi fac plăcere sau pe care ţi le-ai dorit întotdeauna să le faci, dar nu ai avut timp pentru ele. Este bine să ai tot felul de preocupări care să îţi distragă atenţia şi să nu te mai gândeşti la fostul iubit. Cu cât mai mult timp îţi petreci gândindu-te la altceva decât la fostul partener, cu atât mai repede te vei vindeca. Ce să nu faci după o despărţire, tot cea ce în mod normal te frustra.

Ce să nu faci după o despărţire: 4. Să te neglijezi

Ce este mai frumos decât să te simţi bine în pielea ta. Mergi la cumpărături, achiziţionează-ţi haine noi. Fă o schimbare de look, plăteşte un abonament la sala de sport şi pune preţ pe calităţile pe care le ai. Oricând te simţi nesigură pe tine, conştientizează că ai şi calităţi pentru care alţii te apreciează.

Ce să nu faci după o despărţire: 5. Să îţi reprimi suferinţa

Dacă ai ajuns să te desparţi e clar că ceva te-a nemulţumit şi te-a determinat să iei această decizie. Este dureros, vei avea nevoie de timp ca să îţi revii. Dar trebuie să înveţi să trăieşti cu durerea, aşa că suferă şi plângi când simţi nevoia să faci acest lucru.

corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
david pușcaș PNG
vocea romaniei sezonul 10 vlad nicolici a impresionat publicul cu interpretarea inedita a piesei zscream 1 jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg
cub bebeto reghecampf png
andrei rosu mihaela bilic png
Alex Bodi a plecat din tara jpg
 Statui moai de pe Insula Paștelui - Ahu Tongariki FOTO Shutterstock
DNA
image
image
image
image
foto1 economii shutterstock 538621285 jpg
SAGA
Medicul stomatolog Sorina Stroe
eurovision logo foto shutterstock
calendar ortodox 2021 08 octombrie sfanta cuvioasa pelaghia png
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg