Cea mai mică rasă de câini din lume

17 aprilie 2015
image
Cea mai mic─â ras─â de c├óini din lume - Brussels Griffon nu cre┼čte mai ├«nalt de 20 de centimetri

Dezbaterile privind cea mai mic─â ras─â de c├óini din lume sunt, ├«n continuare, aprige. ├Än prezent, trei rase canine sunt considerate, pe ├«ntreg mapamondul, cele mai mici, diferen┼úele de m─ârime ┼či greutate dintre ele fiind extrem de mici.

Chihuahua este considerat─â, ├«n prezent, cea mai mic─â ras─â de c├óini din lume, la fel ca ┼či rasele Affenpinscher ┼či Brussels Griffon. Deosebirile dintre ace┼čti c├óini sunt isesizabile, a┼ča c─â, ├«n linii mari, toate aceste trei rase pot fi considerate "cele mai mici". Iat─â care sunt caracteristicile acestor c─â┼úei... de buzunar.

image
Cea mai mică rasă de câini din lume - Chihuahua încape în buzunar

Prefera┼úii vedetelor ┼či nu numai, c├óinii din rasa Cihuahua sunt energici, protectivi ┼či nepreten┼úio┼či ┼či... ├«ncap ├«n buzunar. ├Än pofida m─ârimii, care se ├«ncadreaz─â ├«ntre 15 ┼či 23 de centimetri, aceast─â cea mai mic─â ras─â de c├óini din lume nu este, totu┼či, recomandat─â celor care au copii mici. Motivul ┼úine de temperamentul lor, c├óinii cihuahua fiind foarte u┼čor de iritat. C├ónd sunt sc─âpa┼úi de sub control, pot deveni distructivi ┼či chiar agresivi. ├Änsu┼čirile care ├«l recomand─â drept "cea mai mic─â ras─â de c├óini din lume" sunt ├«n─âl┼úimea, care nu dep─â┼če┼čte 23 de centimetri ┼či greutate care ajunge, la un adult din ras─â pur─â, la 3 kilograme.

Cea mai mică rasă de câini din lume - Affenpinscher

image
Cea mai mic─â ras─â de c├óini din lume - Affenpinscher mai este numit ┼či "c├óinele maimu┼ú─â"

Affenpinscher, numit ┼či "C├óinele maimu┼ú─â" datorit─â aspectului s─âu, poate fi considerat, cea mai mic─â ras─â de c├óini din lume, ajung├ónd la maxim 4 kilograme ┼či 30 de centimetri. Este un c├óine deosebit de prietenos, sociabil, iube┼čte s─â primeasc─â aten┼úie ┼či s─â fie ├«nconjurat de oameni, ceea ce ├«l recomand─â ┼či familiilor care au copii mici.

Aceast─â cea mai mic─â ras─â de c├óini din lume este nu doar foarte juc─âu┼č─â, ci ┼či util─â ├«n prinderea animalelor d─âun─âtoare, precum ┼čoareci sau ┼čobolani.

Cea mai mică rasă de câini din lume - Brussels Griffon

Aceast─â cea mai mic─â ras─â de c├óini din lume a ap─ârut ca urmare a ├«ncruci┼č─ârii dintre alte dou─â rase: Pug ┼či Toy Spaniel Englez. Brussels Griffon este considerat, ca ┼či c├óinii Chihuahua sau Affenpinscher, un c─â┼úel de juc─ârie, datorit─â m─ârimii.Un adult nu cre┼čte mai mult de 20 de centimetri, iar ├«n greutate rar dep─â┼če┼čte 4,5 kilograme.

Reprezentan┼úii acestei rase sunt deosebit de juc─âu┼či ┼či aler┼úi, fiind foarte iubi┼úi de c─âtre copii.

Brussels Griffon este nu doar cea mai mic─â ras─â de c├óini din lume, ci ┼či una dintre cele mai inteligente. Pot fi dresa┼úi foarte repede ┼či ascult─â comenzile st─âp├ónului, ├«mprumut├ónd chiar obiceiurile lui.

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
BeFunky collage (18) jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Arde cruci╚Ö─âtorul de rachete Moskva, cea mai important─â nav─â rus─â din Marea Neagr─â/ Ucrainenii sus╚Ťin c─â au lovit nava cu dou─â rachete, ru╚Öii spun c─â a existat doar un incendiu la bord jpeg
mc donalds jpeg
allergy g3d6759da5 1920 jpg
kate middleton 4 jpg
Ma╚Öin─â de Poli╚Ťie din Germania jpeg
politia locala jpeg