Comunicarea menţine relaţiile. Orice problemă nediscutată pune un zid între parteneri


    Orice problemă nediscutată pune un zid între partenerifoto: 123RF
Orice problemă nediscutată pune un zid între partenerifoto: 123RF

Comunicarea menține relațiile de dragoste puternice și sănătoase. Indiferent cât de intens este nivelul de afecțiune, atunci când cuplurile nu mai comunică, dragostea și pasiunea pe care au avut-o odată unul pentru altul dispar ca un fum.

Atunci când unele dintre cuvintele, faptele și alegerile partenerului nu se potrivesc cu ceea ce noi dorim, iar a pune pe masă conflictul ni se pare că este inutil, gândiți-vă că fiecare problemă nediscutată pune un zid între parteneri, un obstacol în calea comunicării în cuplu.

Pe termen lung, aceste ziduri vor determina partenerii să fie critici în mod agresiv unul cu altul și să fie în defensivă de fiecare dată când este deschis un subiect sensibil despre cuplu. Partenerul va concluziona în acest caz că sentimentele și gândurile sale nu sunt auzite sau că acestea chiar nu contează pentru partenerul de cuplu. Acest tipar de “ne-comunicare” se cronicizează într-o permanantă evitare a discuțiilor în cuplu, pe fondul temerilor, supărărilor și frustrărilor acumulate. Toate aceste lucruri pot să arunce o umbră serioasă de îndoială asupra viitorului relaţiei.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
cub andi moisescu png
image
image
image
image
image
image
Talibanii nu mai vor să vadă femei nicăieri jpg
Sandip Brahmin jpeg
alex piturca cristina ich jpeg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
Frații Tate sosesc la sediul DIICOT din București pentru a asista la percheziția informatică asupra dispozitivelor ridicate de procurori. FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre