Culorile globurilor nu trebuie alese la întâmplare! Fiecare culoare îndeplinește o dorință în noul an. Auriul aduce succes financiar

Ultima actualizare:

Trebuie să știi faptul că pomul vieții, bradul, se împodobește în fiecare an cu globuri colorate, iar în funcție de culorile alese, anul viitor le va îndeplini oamenilor diferite dorințe. De exemplu, auriul aduce succes financiar în noul an, iar albastrul te va ține departe de spiritele rele. Dacă vei avea globuri verzi vei avea parte de succes profesional, iar dacă alegi roșul vei fi împlinit sufletește.

Fiecare glob are o semnificație aparte Foto: Pixabay.com
Fiecare glob are o semnificație aparte Foto: Pixabay.com

Globurile albe semnifică pacea și bucuria

Dacă alegeți ca puritatea și curățenia impecabilă a zăpezii să se reflecte în bradul de Crăciun, atunci cel puțin câteva dintre globurile atârnate de crenguțele pomului vor fi albe. Această culoare mai simbolizează totodată și bunătatea și smerenia. Albul globurilor din brad mai aduce gazdelor echilibru, bucurie, bunătate și înțelepciune, scrie alba24.ro.

Roșul de pe brad te faci să fii mai iubitor 

Culoarea care se regăsește și în costumul lui Moș Crăciun este un simbol al focului, iubirii și dăruirii. Astfel, cei care își vor decora bradul cu globuri roșii vor atrage mulți oameni iubitori în jurul lor și își vor lărgi cercul de prieteni pe care vor putea conta la greu. Prin forța, puterea și strălucirea lui, roșul are acțiuni binefăcătoare, crește puterea voinței, curajul și împlinirea sufletească.

Auriul aduce succes financiar în noul an

Auriul este culoarea luminii, a perfecțiunii spirituale și a abundenței. Aurul folosit la pictarea icoanelor poate decora și materialele din care sunt confecționate globurile pentru brad. Auriul are puterea de a alunga stările de teamă și de a aduce succes financiar în noul an.

Albastrul ține departe spiritele rele

Albastrul cerului, în globurile de pe bradul de Crăciun oferă celor din jurul său sănătate, liniște phisică și putere de cucerire. În plus, mulți spun că albastrul este culoarea ce ține departe spiritele rele.

Globurile verzi reprezintă simbolul bunăstării 

Pe lângă culoarea cetinii de brad, câteva globuri verzi printre decorațiunile de Crăciun vor avea rolul de a vă ajuta să vă păstrați tinerețea. Simbol al vitalității și al bunăstării, verdele vă va aduce spor în casă, liniște în familie, stabilitate financiară și realizări pe plan profesional.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net