Cum fac sex bărbaţii în funcţie de vârstă


    Viaţa sexuală este fascinantă și are farmecul ei indiferent de vârstăfoto:123RF
Viaţa sexuală este fascinantă și are farmecul ei indiferent de vârstăfoto:123RF

La fiecare vârstă sexul ni se pare cu totul și cu totul altfel, însă de fiecare dată ne gândim că cel mai bine e în prezent. Chiar dacă interesul și actul sexual în sine scade la bărbați odată cu vârsta, nu există nicio diferența în ceea ce privește nivelul satisfacției sexuale, atât cea fizică, cât și cea emoțională.

Viaţa amoroasă este fascinantă și are farmecul ei indiferent de vârstă. Important este să tratați cu maximă responsabilitate actul sexual și să vă bucurați de fiecare clipă.

La 20 de ani

Este vârsta celor mai multe descoperiri pe plan erotic. Din cauza creșterii nivelului de testosteron, băieții au frecvent vise erotice, își doresc să facă sex foarte des pe oriune și cu oricine. Cu atât mai mult, este perioada experimențelor sexuale și perioada când își descoperă zonele erogene.

La 30 de ani

La această vârstă bărbații ating apogeul sexual, iar sexul este de foarte bună calitate. Este perioada în care au acumulat destulă experiență sexuală și sunt mult mai dornici să ofere plăcere partenerei.Tânjesc după o relație stabilă și nu mai sunt atât de interesați de aventuri de o noapte.

La 40 de ani

Reprezentanţii sexului puternic trecuți de această vârstă au o dorință foarte mare de a face sex, fiind și perioada marilor infidelități. Încep să-și dea seama de adevăratul lor potențial sexual, iar experiența îi face mai puternici și mai încrezători din punct de vedere sexual. Bărbaţii după 40 ani recunosc că le face mare plăcere să se uite la filme porno și să pună în practică tot felul de fantezii. Din acest motiv, sexul în această perioadă este destul de diversificat.

După 50 de ani                                                                        

După această vârstă sexul rămâne un aspect important al vieții pentru cei mai mulți bărbați chiar dacă funcțiile sexuale încep să se degradeze. Actul sexual este mult mai apreciat decât în tinerețe, deoarece își cunosc mai bine corpul, au acumulat o vastă experiență și nu au nevoie să mai demonstreze nimic. Din acest motiv, viața sexuală, în această perioadă este mult mai romantică, iar preludiul joacă un rol esențial. Este total falsă afirmația că bărbații în vârstă nu mai au nici un fel de activitate sexuală.

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock