Cum îți dai seama că ai nevoie de sex

Ultima actualizare:

    Stresul și modificările de dispoziției pot să indice faptul că organismul are nevoie de sex.www.clicksanatate.ro
Stresul și modificările de dispoziției pot să indice faptul că organismul are nevoie de sex.www.clicksanatate.ro

Lipsa sexului îi afectează pe oameni atât din punct de vedere fizic cât și emoțional, fără ca ei să-și dea seama. Această nevoie umană depășește cu mult plăcerea generată de actul sexual în sine, deoarece sexul îndeplinește, de asemenea, un rol important în menținerea sănătății și a bunăstării psihice.

Din diverse motive, unele persoane încearcă să-și suprime dorințele sexuale, în timp ce altele se exprimă mai ușor și nu ezită să traiască aceste momente la intensitate maximă.

În orice caz, atunci când o persoană nu are o viață sexuală satisfăcătoare, dorințele lor reprimate devin evidente și se manifestă prin anumite comportamente!

Insomnii repetate

Îți e din ce în ce mai greu să adormi în ultima perioadă? Sexul ajută la secretarea unui hormon cunoscut sub numele de oxitocină, care este important pentru a beneficia de un somn plăcut și odihnitor. Astfel, atunci când o persoană își petrece mult timp fără sex, este posibil să se confrunte cu insomnii.

Stres și modificări ale dispoziției

Modificările bruște de dispoziție și stresul pot indica că organismul are nevoie de sex, însă acest lucru nu este neapărat necesar. Totuși, în cazul în care trec luni de zile fără să ai parte de sex, este posibil să te confrunți cu emoții negative, cum ar fi stările de iritabilitate, pesimism și schimbări de dispoziție.

Descoperă pe clicksanatate.ro ce alte semne arată că ai nevoie de sex

image
image
image
image
image
image
ger ninsoare zapada iarna termometru shutterstock 743819602 jpg
alcool baut shutterstock jpeg
aeroport pasageri zboruri anulate jpg
Dacă asteroidul  ar fi exploatat,  am primi fiecare  92 miliarde $ jpeg
Mănăstirea Prislop  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (66) jpg
google 485611 1280 jpg
tristete generica jpg FOTO Pexels
front hotel 1 jpg