Cum să faci dragoste cu o femeie, conform unui ghid din 1936

„Cum să faci dragoste”
„Cum să faci dragoste”

Cu siguranță, în 2016, sexul nu mai este un subiect la fel de rușinos ca pe vremuri. Deși majoritatea persoanelor în etate încă mai consideră că relațiile intime sunt tabu, generațiile care vin din urmă nu mai au nicio problemă să discute deschis despre ele.

Ei, dacă acum societatea este mult mai relaxată, cum credeți că era în anii ’30? O carte publicată în 1936, numită „Cum să faci dragoste”, de autorul Hugh Morris, încă mai face deliciul publicului. Ghidul este menit să îi învețe pe bărbați să impresioneze femeile atunci când ajung cu ele în dormitor, potrivit independent.co.uk.


    „Cum să faci dragoste”
„Cum să faci dragoste”

„Există o diferență între atitudinea unui bărbat și cea a unei femei cu privire la punctul culminant al iubirii. Femeia, deși este la fel de nerăbdătoare să primească dragoste ca și bărbatul, trebuie să nu-și trădeze niciodată anxietatea. Trebuie să fie întotdeauna pasivă. Bărbatul este acela care trebuie să fie partenerul activ. El este cel care face dragoste cu femeia. El curtează femeia care a fost făcută să fie curtată. Succesul dragostei depinde în întregime pe înțelegerea acestei relații de bază”, scrie Morris. Autorul este de părere că o relație în care femeia domină este de-a dreptul ridicolă: „O relație inversă, în care femeia este superioară fizic bărbatului, nu este numai lipsită de dragoste, ci este ridicolă”.

«Femeia nu trebuie să fie accesibilă»

În ghid se vorbește mai mult de comportamentul bărbatului și al femeii în relație, decât despre sex. În plus, Morris crede că femeia trebuie să fie rușinoasă și să nu fie prea accesibilă. „Asta explică cochetăria femeii, timiditatea ei. Asta, de asemenea, explică obiceiurile ei uneori ilogice de a-l refuza pe bărbat. Ea realizează intuitiv că, pentru a se face mai dorită de către bărbatul ei, ea trebuie să se facă mai puțin accesibilă. Trebuie, în alte cuvinte, să stabilească relația dintre ei ca una dintre curtant și curtată”, explică el.

Ei bine, autorul ghidului îl sfătuiește pe bărbat să nu renunțe atunci când femeia încearcă să se eschiveze: „Numai un prost ține în așa fel o fată, atunci când stau confortabil pe canapea, că dintr-o dată își pune fața pe a ei și o sărută. În mod natural, primul lucru pe care trebuie să îl facă este să aranjeze ca fata să stea sprijinită de brațul canapelei, în timp ce el stă în lateralul ei. Astfel, ea nu se poate feri de el când devine serios în ceea ce privește acțiunile sale... Dacă se ferește, protestează și încearcă să se ridice de pe canapea, nu-ți face griji. Ține-o, cu blândețe, dar ferm, și alungă-i toate temerile cu cuvinte blânde”.

În ce situație bărbatul nu trebuie să mai insiste

Deși își sfătuiește cititorii să se impună, sexual, în fața femeii, există anumite situații în care nu trebuie să le forțeze. Astfel, Morris spune că, dacă femeia îl zgârie pe bărbat pe față atunci când încearcă să o 

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
alexandra dinub jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg