Cum să te îmbraci comod, dar şi sexy în iarna asta

Ultima actualizare:

    Chiar dacă e iarnă, nu înseamnă că ţinuta ta trebuie să fie mohorâtă. Te poţi îmbrăca în haine vesele, colorate, moderne
Chiar dacă e iarnă, nu înseamnă că ţinuta ta trebuie să fie mohorâtă. Te poţi îmbrăca în haine vesele, colorate, moderne

Chiar dacă e frig şi trebuie să te înfofoleşti din cap până-n picioare, asta nu înseamnă că iarna nu poţi fi sexy, în prag cu moda, dar în acelaşi timp confortabil îmbrăcată. Designerul Cristina Cernei îţi spune din ce materiale să fie hainele tale, ce culori şi ce modele. Ai putea să faci o schimbare în garderoba ta, mai ales că deja a început sezonul reducerilor.

- Materialul. În primul rând, vom alege să ne îmbrăcăm cu haine care sunt călduroase prin textura materialului şi nu prin greutate (jersé, stofă şi voal de lână, neopren) şi care vor trebuie să respecte culorie sau imprimeurile sezonului.

-  Pe sub palton. În funcţie de gustul şi stilul fiecăreia, putem alege să purtăm rochii sau sacouri în stilul aniilor ‘50 care sunt foarte feminine şi chic, cu linia taliei marcată, fustă midi creion sau pantaloni slim. Tot în linia sublinierii feminităţii, putem purta rochii sau sacouri cu elemente baroce sau pe cele pop sau boho. În cazul în care prioritatea noastra este de a ne simţi comod, vom alege haine oversized, lejere cu croieli pătrate sau asimetrice din materiale grele, dar fluide (jerse şi tricoturi de lână, voaluri de lână etc.). Sunt potrivite la jeans sau la pantaloni de stofă. Trebuie să avem mereu în vedere că, în cazul în care ajungem într-o încăpere călduroasă, să putem renunţa la o piesă din tot outfitul.

- La exterior, piesa vestimentară cea mai importantă, care se observă prima, este jacheta sau paltonul. Poate avea o croială feminină, cambrată clasic sau după preferinţe, poate conţine franjuri, dar şi cu influenţe etnice – aplicaţii de broderie, panglici, flori. Tot în liniile din această iarna poate fi şi un palton, canadiană, hanorac matlasat cu blăniţă şi fermoare cu o tăietură mare, lejeră. Materialele folosite pentru toate aceste opţiuni sunt diverse, cu condiţia să fie călduroase: caşmir, lână, piele îmblănită şi blană, neopren, fâş matlasat.

Designerul Cristina Cernei
Designerul Cristina Cernei

- Accesoriile. Nu trebuie uitate nici acesoriile precum şalurile voluminoase şi călduroase din mohair sau tricotaj de lână cu diferite culori şi imprimeuri; gulerele sau capele din blană şi căciuliţele din blană ciufulită sau sport.

- În picioare. La aceste ţinute vom asorta fie cizme comode, înalte, milităreşti, cu talpă groasă sau toc, fie bocanci/ghetuţe cu talpă platformă sau şenile.

- Culorile. „Ţinând cont de trendurile pe care le-am amintit mai sus şi respectând culorile sezonului : kaki, cărămiziu, tonuri de gri, culori metalizate, pasteluri sau culori tari precum precum orange, verde, fucsia, mov orhidee sau varianta negrului complet, cred că putem fi sexy şi comode într-o iarnă grea”, mai spune designerul Cristina Cernei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
italia romanca1 jpg
index jpeg
stefan luchian jpg
constantin si elena sfinti png
perseide stele cazatoare calea lactee foto shutterstock
romanca job colaj facebook pixabay jpg
litoral jpg
Netanyahu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net