Cum să-ţi găseşti jumătatea până de Valentine’s Day

Ultima actualizare:

Ziua Îndrăgostiţilor s-a inventat parcă să le facă în ciudă celor singuri. Peste tot vedem bărbaţi cumpărând flori, cupluri fericite, ţinându-se de mână, inimioare, dulcegării şi filme de dragoste. Dacă vrei să ai şi tu cu cine împărţi acea zi, să ieşi la întâlnire simţind fluturi în stomac, atunci ia măsuri! Ai 12 zile la dispoziţie să-ţi găseşti jumătatea.

De cele mai multe ori, găsirea sufletului pereche ţine de noroc. Dar când norocul se încăpăţânează să apară de unul singur, trebuie să acţionezi personal. Iată ce poţi face! 

  • Caută pe site-urile de bilete sau în google ce evenimente au loc în oraşul tău: concerte, spectacole de stand up comedy, evenimente sportive, o seară de karaoke etc. Nu trebuie să stai în casă. Ieşi cu unul-doi prieteni şi socializaţi cu cei din jur.
  • Fă-ţi abonament la sala de fitness sau la cursuri de dans. Acolo poţi interacţiona cu oameni interesanţi, iar unii dintre ei sunt singuri, ca tine.
  • Spune „da” invitaţiilor prietenilor tăi, chiar dacă unele nu ţi se par atractive şi mai degrabă ai prefera să te relaxezi acasă, în faţa televizorului. Doar ieşind în lume poţi întâlni oameni noi. Nu se ştie de unde sare iepurele.

  • Placi pe cineva şi simţi că nici tu nu-i eşti indiferent? Îndrăzneşte şi propune-i o ieşire în oraş. Găseşte un pretext: fie un film cu actorul preferat care rulează acum la cinema, fie ai descoperit o ceainărie drăguţă sau o sală interesantă de bowling... Nu trebuie să sune a “întâlnire la o cină romantică”, dar... cine ştie ce poate ieşi...
  • Mergi în excursii de o zi, organizate de agenţii de turism sau de ghizi montani. Scopul acestora este distracţia, drumeţia, sportul şi socializarea. Dar aici se pot lega prietenii frumoase, unele ajungând chiar la căsătorie.
  • Îmbogăţeşte-ţi viaţa socială şi cercul de prieteni. Odată cu aceştia, poate apărea cineva nou în peisaj.
  • Fii mereu pregătită. Fă puţin efort să arăţi bine de fiecare dată când ieşi din casă, asta însemnând să porţi haine care te avantajează, să fii pieptănată, îngrijită. Apoi, zâmbeşte, fii deschisă conversaţiei oricând şi oriunde. Chiar şi într-un supermarket.  Este semn de încredere în sine.
  • Acceptă „întâlniri oarbe”. Prietenii tăi ştiu că eşti singur/ă şi încearcă să te cupleze cu cineva? Nu refuza din start. Cine ştie, poate întâlneşti o persoană interesantă. 
  • Foloseşte-te de social media. În societatea modernă, poţi să-ţi găseşti jumătatea din faţa calculatorului. Există nenumărate site-uri de dating unde ai acces în timp scurt la sute de persoane singure care caută, ca şi tine, să-şi găsească pereche. Potrivit statisticilor internaţionale, una din trei relaţii încep online.

  • Odată ce ai întâlnit pe cineva, nu răsufla uşurat. E mai greu să cucereşti şi să păstrezi acea persoană. Sfat: fii natural, nu da impresia că eşti altcineva decât eşti în realitate, caută să-ţi corectezi defectele şi să fii mai bun din toate punctele de vedere, nu-ţi bârfi, dar nici nu-ţi lăuda foştii parteneri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net