De ce mimează femeile orgasmul? Trebuie să gâdile orgoliul bărbatului în timpul sexului

image
Femeile consideră că ar răni orgoliul bărbatului dacă nu ar finalizafoto: shutterstock

Femeile consideră că ar răni orgoliul bărbatului dacă nu ar finaliza. Prin urmare, în loc să se concentreze pe propria plăcere în timpul sexului, se întreabă dacă vor fi capabile să își satisfacă partenerul, oferindu-i „răspunsul” potrivit. Prin urmare, mimăm „ca să nu se supere”.

Celor mai multe femei le pasă mai mult de plăcerea bărbatului decât de a lor. În special fameile tinere, la începutul descoperirii propriei sexualități și a vieții sexuale mărturisesc acest lucru. Pe de altă parte, și femeile în relații stabile, în mare parte repetă același scenariu. Plăcerea bărbatului este mai importantă. Orgoliul lui.

Acest lucru le inhibă propriile dorințe și acțiunile pe care le pot face pentru a-și stimula propriul orgasm. Mai ales dacă asta ar implica masturbarea. Pentru că, nu-i așa, ce ne facem cu orgoliul bărbatului? Problema este că multe astfel de convingeri sunt greșite și nu pot fi rezolvate fără o comunicare sănătoasă și deschisă între doi parteneri.

Iar femeile vor continua să mimeze orgasmul atât pentru a-și satisface partenerul, cât și pentru a se asigura că păstrează relația în care se află. Ori, nu este mai simplu, măcar ocazional, să ajungă să și aibă orgasm?

kate middleton
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
Alin Cocos și Monica Orlanda
BeFunky collage (26) jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
liga campionilor
Muntii Orastiei Cetati dacice  Foto Daniel Guță (2) JPG
image
image
image
image
whatsapp 2105015 1920 jpg
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock