Doar persoanele agere la minte pot găsi imaginea diferită în doar 10 secunde. Cine o identifică are un IQ peste medie

Una dintre cele mai bune modalități prin care îți poți antrena creierul și să mărești nivelul de atenție și concentrare este prin intermediul efectuării diverselor teste simple, IQ. Click! îți pune astăzi la dispoziție, dragă cititorule, un test vizual care te provoacă să privești mai multe emoji-uri și să-l depistezi pe cel care nu-și are locul acolo. 

image

Testul de astăzi își propune să îți soliciți concentrarea și atenția, astfel că singura provocare o reprezintă descoperirea rapidă a emoticonului greșit. Descoperă dacă treci cu brio acest test. 

Imaginea care îți testează atenția

Dacă iubești provocările și faci tot posibilul pentru a-ți antrena mintea să răspundă rapid solicitărilor și stimulilor externi, exercițiul este cea mai bună unealtă pentru a-ți ușura acest proces. 

Testul de astăzi constă în urmărirea atentă a emoticoanelor, multe la număr, căci printre ele se află unul care nu-și are locul acolo. Persoanele cu o minte ageră și care au lucrat foarte mult cu atenția lor necesită doar câteva secunde pentru a găsi rezolvarea. 

Rezolvarea testului vizual 

Dacă te uiți mai atent în imaginea cu pricina, observi 5 rânduri a câte 8 emoticoane, toate la fel, mai puțin unul. Nu ai nevoie decât de multă atenție și concentrare pentru a descoperi rapid intrusul și a te încadra în rândul persoanelor care au o minte ageră. 

Dacă, totuși, nu ai reușit să rezolvi încă din primele secunde provocarea, nu trebuie să te descurajezi sau să te îndoiești de capacitățile tale intelectuale, căci un simplu test nu te etichetează în vreun fel anume, ci doar te ajută pe tine să te autoevaluezi și să îți îmbunătățești abilitățile. 

Foarte puține sunt persoanele care reușesc încă din primele secunde să descoperea intrusul. Până la urmă, IQ-ul joacă un rol atât de important, cât vederea bună pe care o ai și atenția de care dai dovadă. Dacă te numeri printre cititorii care încă nu au reușit să rezolve provocarea și să găsească răspunsul, afli rezolvarea în imaginea de mai jos. 

image
image
image
image
image
image
image
la masa jpg
peste gras jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
camera hotel png
craiova png
FotoJet (4) jpg
front zgarie nori 3 jpg
grupaj 1  jpg