Early Booking! Acum este momentul să-ți iei vacanța de vară. Prețuri cu 50-60% mai mici

Ultima actualizare:

În primele luni din an, când afară e frig și mohorât, nu strică să visăm puțin la vacanța de vară. Face bine atât la psihic, cât și la buzunar, mai ales dacă o planificăm și o cumpărăm în avans. Acum, în perioada de Early Booking, prețurile sunt cu 30%, 50%, chiar și cu 60% mai mici.

vacanta freepick jpeg

Early Booking nu înseamnă să trebuie să plătești totul în avans. E necesar să achiți doar o taxă de rezervare, iar restul vei achita pe parcurs, în rate. Spre exemplu, la Paralela 45, avansul e de 10%, ulterior plata făcându-se în trei rate. Există și modalități de anulare fără penalizare, dacă alegi asigurări STORNO și COVID, care acoperă orice situație neplăcută. „La început de an, toate vacanțele verii au reduceri. Un sejur în Grecia costă de la 239 de euro/persoană, în Turcia prețurile pornesc de la 474 de euro pentru 7 nopți, cu toate taxele incluse, pentru Cipru de la 468 euro, iar pentru Spania de la 419 euro în perioada Early Booking. Pentru litoralul românesc avem peste 200 de oferte, cu prețuri ce pornesc de la 36 de lei/persoană/noapte”, aflăm de la Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Reduceri de peste 50% în early booking

Christian Tour a început să vândă încă din noiembrie 2021 pachete de vacanță pentru vara lui 2022, în regim Early Booking. Cele mai căutate destinații sunt Turcia, Egipt și Grecia, la care se adaugă stațiunile de pe litoralul bulgăresc și românesc. Reducerile sunt de până la 58%, a anunțat Cristian Pandele, șeful agenției, conform News.ro. Astfel, o vacanţă în Creta (Grecia), cu şapte nopţi de cazare porneşte de la 261 de euro, iar o vacanţă în Antalya de la 342 euro. Un sejur de şapte nopţi în Tunisia costă de la 403 euro, iar unul în Tenerife de la 612 euro. O vacanţă în Hurghada (Egipt) porneşte de la 446 euro, iar în Croaţia de la 431 euro. „Până în prezent avem un total de aproximativ 12.000 pachete deja rezervate în regim Early Booking. Avantajul e că poți alege dintr-o paletă variată de oferte, de unităţi de cazare sau date de călătorie, dar și că poți opta să-ți achiți eşalonat vacanţa”, a declarat Cristian Pandele.

Până în 300 de euro un sejur complet în Antalya

image

Dacă faci rezervări în februarie la Voiaj4all, poți găsi adevărate chilipiruri. Vacanțele în Grecia au reducere de 60%, cele în Tunisia de 45%, cele din Antalya de 55% și cele de pe litoralul românesc 25%. Cei care preferă Bulgaria, trebuie să știe că acum, în ianuarie, reducerile sunt de până la 40%, iar copiii au gratuitate. Tot acum se pot rezerva la un preț promoțional escapadele de Sf. Valentin și Dragobete sau cele de Paște. Spre exemplu, de Paște, 3 nopți în Bulgaria cu all inclusive, costă de la 75 de euro, iar în Egipt, un pachet complet fix în perioada marii sărbători costă 487 de euro. În Antalya, un sejur complet cu all inclusiv, pentru la vară, poți găsi la doar 294 euro de persoană.

Vrei ceva nou? Mergi într-o destinație inedită!

Dacă te-ai săturat de Grecia, Bulgaria sau Turcia și vrei o destinație inedită pentru 2022, aruncă un ochi pe programul DCR Adventures, o agenție înființată de câțiva tineri iubitori de munte și călătorii. Vineri se pleacă în Sri Lanka, în februarie în Seychelles, apoi în Socotra și Insulele Azore, Kurdistan, Maroc, Cuba, Tadjikistan, Algeria, Iordania, Pakistan sau Samothraki (o insulă mai sălbatică a Greciei). Prețurile sunt cu 20% mai mici dacă le iei în avans.

Kurdistan
Kurdistan

Cine vrea să meargă în vara asta pe litoralul românesc trebuie să știe că poate beneficia de reduceri cuprinse între 7% și 70% din pachetul ales. Pe litoralulromanesc.ro, fiecare hotel are libertatea de a alege valoarea discountului oferit, ultima dată pentru achitarea sejurului, precum și numărul de camere alocat ofertei. Early Bookingul se desfășoară până pe 31 mai.

image

Se organizează concursuri cu premii constând într-o vacanță gratis

Mai mult decât atât, agențiile pun la bătaie concursuri cu premii constând în vacanțe gratis. Hello Holidays împlinește în această perioadă 15 ani de activitate și, de ziua ei, „face cinste” cu 15 premii, câte unul pentru fiecare an. „În perioada 20-25 ianuarie, de ziua noastră, cei care fac o rezervare intră automat în tragerea la sorți pentru o vacanță gratis. Oferim 15 sejururi în Grecia, Turcia, pe litoralul românesc ori circuite. Extragerea are loc pe 26 ianuarie”, ne spun reprezentanții agenției. Partea bună este că, în această perioadă, vacanța de vară în Grecia este la ofertă, redusă cu până la 60%. Un sejur în Pelion, în luna iunie, costă de la 155 de euro/persoană, iar în Evia, de la 130 de euro/persoană. Pentru Sharm el Sheikh și Hurgada avem o reducere de 100 de euro/cameră, la rezervările făcute în perioada 20-25 ianuarie, iar sejururile cu avionul ori autocarul în Turcia sunt tăiate la jumătate în timpul campaniei aniversare”.

Și Voiaj4all împlinește anul acesta 3 ani, motiv pentru care organizează o tombolă aniversară cu extragere în aprilie, la care oferă vouchere cu reduceri și un sejur de două persoane într-o destinație din România.

Și Paralela 45 pune la bătaie trei vacanțe gratuite în cadrul unei tombole. Trebuie doar să te înscrii pe site, cu adresa de e-mail, și poți câștiga un sejur de două persoane la un hotel de 5 stele în Antalya, all inclusive, sau 5 nopți pe litoralul românesc pentru două persoane, ori un voucher de 1.000 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net